The Paraders – hallonbakelsen och 50% rabatt på vintage!

il_570xN.486361031_91xjil_fullxfull.486357623_lxfk

I helgen beställde jag hem denna fantastiska hallonbakelsen från The Paraders! En riktigt pampig prom dress från 1950-talet som verkligen har allt och lite till. Jag har suktat efter den ett tag men tyckte att den var lite för dyr. Men i lördags fick jag ett mail från The Paraders där de berättade att de ska flytta sina lokaler och därför ger de 50% rabatt på alla vintagekläder i sin Etsy-shop. Lite för bra för att vara sant, så därför ville jag tipsa er om detta grymma erbjudande och kanske hittar ni också något som ni gillar. De har hur fina vintagekläder som helst; pastelliga klänningar, kjolar med vidd och snygga koftor. Skynda fynda fin-vintage!

Ps. Visst påminner den om Elsas klänning som hon hade på sig på sin bröllopsfest? Hur flott är inte det!

8 reaktion på “The Paraders – hallonbakelsen och 50% rabatt på vintage!

 1. bella

  Hej!

  Är det ”krångligt” att beställa därifrån? Antar såklart att man kan lite på dem, men ändå! Jag blir alltid så osäker när det gäller att beställa från utlandet…. 🙁

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Hej!

   Nej det tycker jag inte! Jag betalade genom Paypal men det går nog finfint att betala med kort också.
   Jag har beställt en kofta därifrån tidigare och allt gick smidigt och bra, tog ungefär 6 dagar för koftan att komma fram.
   Förstår att det känns lite läskigt att beställa från utlandet men jag har ofta beställt från Etsy och har alltid fått mina saker!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *