Torsdagstips – glass, fläder och sommarväska

dark-and-stormy-popsicles06-1

Det är torsdag och det är dags för mina traditionsenliga tips, denna gången som sommar edition! Kanske jobbar du sista veckorna innan semestern drar igång och vill redan nu komma i stämning för vad som komma skall? Då vill jag börja med att tipsa om min Pinterest-mapp Bonjour Summer! som är fullproppad med somriga bilder på glass, blommor och annat fint som väntar runt knuten.

dark-and-stormy-popsicles18

Jag har sagt det innan men jag säger det igen. När jag var gravid så drack jag alkoholfri Ginger Joe när det var fest men det är minst lika gott att dricka när man inte är gravid och extra uppfriskande under varma sommardagar tänker jag. Lite pressad lime och några isbitar i glaset för att sedan hälla på ingefärsölen över allt. Så gott!

bonjour

Idag var det Emma Sundhs tur att göra ett pyssel till Bonjour DIY och denna gången gjorde hon en söt sommarväska, perfekt till strandhänget i sommar! Här visar hon steg för steg hur du går tillväga när du gör din egna somriga väska.

dsc0469

Det är dags att göra världens somrigaste dryck, nämligen flädersaft! Flädern blommar för fullt här i Småland och nu är det hög tid att ta vara på de härliga blomklasarna som doftar så gott. Fina Emma som driver bloggen Weusedtodance ger ett bra recept på flädersaft här.

16605710

Jag hinner inte titta så mycket på TV, det blir inte så mycket av den varan när man har två barn och ett företag. Men när jag väl ska slänga mig på soffan och sätta på TV:n så måste det vara något riktigt bra. Som till exempel Mr Selfrigde. Jag har följt den serien ändra från start och är helt frälst. Finns inget bättre när jag har lagt barnen och kommer på att det är Mr Selfridge snart… Då är det helg på riktigt! Som tur är så är det flera avsnitt kvar så att man har något att titta på under sommarens lördagskvällar.

En reaktion på “Torsdagstips – glass, fläder och sommarväska

  1. Josefinfint

    Om du är rädd för hur tomheten efter selfridges kommer att kännas så vill jag ge dig ett tips: The paradise på netflix. Samma upplägg typ. Brittiskt varuhus, sekelskifte.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *