Tävling: Vinn kaffekvarn och kaffebönor!

9316

Nu är det äntligen dags för tävling på bloggen! Jag är en riktig kaffenörd då jag dricker kanske fem koppar om dagen och hellre maler kaffebönor än köper paketkaffe – det är hundra gånger godare och mycket bättre för miljön.

Tillsammans med Kaffebox så lottar jag ut en riktigt snygg kaffekvarn och en påse kaffebönor från Haugaard. Kaffebox levererar kvalitétskaffe till kunder runt om i hela Sverige. I Sverige dricker man näst mest kaffe i hela världens och Kaffebox affärsidé går ut på att alla ska kunna dricka riktigt gott kaffe genom ett större utbus än vad som finns i de lokala matbutikerna. Därför har de bara väl utvalda leverantörer i sitt sortiment. Det är endast på kaffebox.se du kan få tag på dessa bönor, antingen få bönorna hemskickade som engångsleverans eller som en anpassningsbar och smidig prenumeration utan förpliktelser eller dolda avgifter.

58141

Såhär gör du för att vara med och tävla:

1.  Ge en motivering i kommentarsfältet varför just du vill vinna en kaffekvarn och en påse kaffebönor från Kaffebox! Och svara på frågan hur många kronor går till Childhood Foundation för varje påse Simply Black man köper? Svaret finns på kaffebox.se.

2. För större chans att vinna: Om du har en blogg så är det ett stort plus om du länkar till tävlingen. Annars kan du Facebooka, Instagramma eller Twittra om det. Glöm bara inte att berätta när du har gjort det!                                                                                                                                       

Tävlingen pågår till lördag den 4 oktober kl 12:00 och efter det utser vi en lycklig vinnare. Lycka till!

Translation: I have a lovely giveaway from Kaffebox! Here is how you can enter to win: Tell us why you need this coffee grinder and coffee beans! For additional entries: Facebook, tweet, or blog about the giveaway and leave a comment saying you did so! The competition goes on until saturday 4th oct 12:00. Good luck!

 

26 reaktion på “Tävling: Vinn kaffekvarn och kaffebönor!

 1. Clean trim Review

  Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine
  Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.

  Thanks!

  Svara
  1. Ulrika

   2 kr.
   Kaffe är livet och det håller en ammande tvillingmamma vaken under dagen och självklart ska det helst vara en nymald, nybryggd kopp. Jag önskar mig vardagslyx i en kopp, det skulle göra min dag, vill ju kunna bli en riktigt lattemamma 😉

   Svara
 2. Johanna

  svar: 2 kr!

  Jag skulle vilja vinna så jag kan ge det till min mamma som varje dag står ut med att vara hemma med mig som är sjukskriven, som står ut med min ångest och mitt dåliga mående. Och som ett litet fint paket just nu i allt flyttkaos.

  kram <3

  Svara
 3. tina

  Jag älskar kaffe och har nyligen gått gravid och då inte kunnat dricka kaffe eftersom kroppen sagt nej. Så nu duger bara det bästa till min ”nystart” 😉 Att dessutom kunna skänka 2 kr till childhood foundation för varje såld påse är ytterligare en bonus!

  Svara
 4. Stephanie

  I need it because I’m a very sleepy grad student! Not sure if this is open worldwide – I’m in the States. I’d still love to win though 🙂

  Svara
 5. milly

  åh jag vill gärna vinna den där kaffekvarnen plus kaffebönorna!!

  svaret på frågan hur många kronor som går till välgörenhet är: 2 kr!

  anledningen till att jag vill ha kaffekvarnen och bönorna är att jag älskar kaffe och tycker att det är den godaste lukten i världen! jag längtar alltid till nästa kopp och kaffet gör mig till en människa på morgonen. att få en kaffekvarn som gör att jag kan dricka godare kaffe skulle vara världens bästa present till mig!

  Svara
 6. Sofia

  En ordentlig espressomaskin är inköpt och nu testas olika bönor för att hitta den bästa morgonkoppen, elvakoppen, eftermiddagskoppen…kanske är simply black rätt? Att 2 kr per köpt påse dessutom skänks till Childhood foundation gör ju det hela ännu godare!
  Tävlingen är dessutom delad på FB.

  Svara
 7. Frida

  Hejsan!

  Åhh vilken underbar tävling du har, jag fullkomligt älskar kaffe så detta lät som en tävling för mig 😀
  Det går 2 kr i välgörenhet till Childhood Foundation för varje såld kaffepåse.

  Så nu är det bara att hålla tummar och tår och hoppas på att jag denna vinsten får!

  Ha en toppendag!
  Hälsningar Frida

  Svara
 8. Sofia

  Svaret är att 2 kronor går till Childhood Foundation för varje såld påse!
  Kaffeälskare som jag är har jag länge drömt om att köpa en kaffekvarn, men har inte prioritera det. Hoppas på att vinna så att jag kan bjuda hem alla vänner på kaffeprovning. Ska bli så spännande att pröva kaffebönorna också och alla andra spännande bönor som finns på marknaden! Vilken underbar höstpresent till mig själv!!!!
  Jag har ingen blogg men har delat tävlingen på Instagram, Twitter och Facebook!

  Svara
 9. Sofia

  Svaret är att 2 kronor går till Childhood Foundation för varje såld påse!
  Vilka fantastiska bilder och priser 🙂 Kaffeälskare som jag är har jag länge drömt om att köpa en kaffekvarn, men har inte prioritera det. Hoppas på att vinna så att jag kan bjuda hem alla vänner på lyxig brunch så ofta jag kan. Ska bli så spännande att pröva kaffebönorna och kvarnen!!!!!
  Jag har ingen blogg men har delat tävlingen på Instagram, Twitter och Facebook!

  Svara
 10. Irene

  Childhood Foundation får 2 kr per såld påse Simply Black.
  Jag älskar kaffe och dricker flera koppar om dagen. Men än har jag inte provat på att mala egna bönor. Det skulle vara så kul att få prova på! Inte minst för miljön, men också för att se om kaffe kan bli ännu godare. 😉

  Jag delar tävlingen på min facebooksida: https://www.facebook.com/irene.helmersson.7

  Svara
 11. Andreas Johansson

  Hej!
  Som pappaledig med tidiga morgnar och nattliga sångstunder vid spjälsängen, fungerar kaffet som bränsle till kärleken och orken. Och inte ska väl mina barn berövas det? Haugaards rostningar är dessutom i en klass för sig! Sedan att två spänn per påse går till ett gott ändamål är ju fräsigt värre!
  Slänger upp en länk på min Facebook till tävlingen med! Ha det kalasfint! /Andreas

  Svara
 12. Hebe

  Det går 2 kr till Childhood Foundation för varje såld kaffepåse!
  Jag skulle vilja vinna det då jag behöver gå upp väldigt tidigt varje morgon och kaffe är det bästa sättet att vakna för mig, speciellt nu när det börjar bli så mörkt. Och så doftar det så gott 🙂

  Svara
 13. Lisa

  Åh klart som korvspad att jag vill vara med och tävla! Har drömt om en kaffekvarn since forever. Så det är den första anledningen till att jag vill vinna. Den andra är att jag inte bara vill utan även verkligen behöver en då jag är i enormt (!) behov av gott och starkt kaffe nu. Jag har en orkan till treåring som precis skolas in på ny förskola (efter att ha varit hemma i tre månader), en niomånaders som ammar hela nätterna och just börjat krypa dessutom har vi precis flyttat och ska packa upp ca 100 flyttkartonger och renovera ett helt hus. Pust. 2 kronor går till Childhood Foundation för varje såld påse och det är ju en himla trevlig grej det med.

  P.S Så väldigt vackra bilder!
  P.S 2 Självklart bloggar jag om tävlingen också.

  Svara
 14. Jessica Hellström

  2 kronor går till Childhood Foundation för varje såld påse Simply Black man köper

  Har ett par underbara grannar som jag ofta är och fikar hos, de hade verkligen uppskattat att få en kaffekvarn och ett paket bönor, winwin situation för mig för då kommer jag också att få smaka gott kaffe här framöver och det är alltid roligt att göra någon annan superglad 🙂

  Svara
 15. Veronica

  Hallå! Hoppas så innerligt att jag vinner kvarnen + bönorna! Jag dricker nog en kopp kaffe till morgonen, en till förmiddagsfikat, en efter lunchen, en till eftermiddagsfikat och minst två koppar efter middagen. I LOVE COFFEE!!!

  Just därför behöver jag denna kvarnen och dessa kaffebönorna eftersom jag måste bryta mitt hemska paketkaffe-mönster – jag vill börja veva, rosta och göra som de gjorde back in the days när de drack sitt kaffe. Helst dricka kaffet på fat med en sockerbit i truten också. Då mår man fint!

  Jag har delat på twitter och på face!

  Ps. 2 pix går till childhooden!

  Svara
 16. Lina

  Jag har lämnat mitt arbete som bestod av att göra goda espressos på löpande band i ett annat land, för att flytta tillbaka till Sverige och börja leva den dekadenta livsstilen som student. Intresset för det jag pluggar är stort, men för att råda bot på saknaden av staden som har mitt hjärta och min kärlek för hantverket bakom en bra bryggd kopp kaffe skulle detta paket från kaffebox vara ett skänk från ovan. När budgeten får en att prioritera kurslitteratur istället för färska kaffebönor, sticker det till lite i mitt kaffenördshjärta. En kvarn och bönor skulle få tentanätterna bli lite mer glamourösa! Att sedan få veta att 2 kronor går till Childhood fonden, skulle sätta extra fyr på motivationen till pluggandet. Kunskapen är makten till att förändra!

  Svara
 17. Clara Carlson

  Nyligen har jag fått en inneboende i min lilla lya som behöver nytt bränsle för att inspireras nu när det ska studeras. Hon är en riktig kaffenörd och drycken har länge varit hennes leverbröd. Med år boende utomlands som barista har hon många kaffekunskaper på sin meritlista. Nu vill jag introducera en äkta svensk rost till vår gemensamma helgfrukost. Det skulle va kul att utmana denna sköna böna på en kafferond som även skänker pengar till en världsfond.

  Svar: Det går 2 kronor till Childhood Foundation för varje såld kaffepåse.
  Facebook: https://www.facebook.com/claracson

  Allt gott,
  Clara

  Svara
 18. Micke

  Behöver vinna en kaffekvarn så jag kan testa en liten påse med Kopi Luwak jag fick av min syster so nyss kom hem från Bali. 2 kronor går till Childhood Foundation för varje påse Simply Black. Tänk om alla kunde vara så generösa!

  Svara
 19. Emelie

  Jag älskar kaffe, speciellt nymalt och färskbryggt. Dessutom hade kvarnen gjort sig helt rätt i köket där hemma!

  Svara
 20. Linda

  Varför vill jag vinna en kaffekvarn månn tro?
  Jo, för att jag till ett av kaffeländerna flyttat för att bo,
  men bara för att de producerar kaffe betyder inte att det här är gott,
  och jag tror att med denna kaffemaskin jag ännu bättre mått.
  Svaret på frågan är att två kronor går till de små,
  jag önskar dock att det var mycket mer än två!
  (Dock är allt bättre än inget!)

  Instagrammar att jag är med i tävlingen, Nystrumpan heter jag där!

  Svara
 21. Halina Petersson

  Svaret på frågan är 2 kr.
  Mumma! Kaffe bryggt på nyrostade kaffe bönor, det är en upplevelse
  och det ger mig en kick för hela dagen. Dessutom maler man kaffebönor
  själv så blir det en annan känsla. Den manuella kaffekvarnen skall jag ha!
  Jag är elöverkänslig och reagerar på elektriska utrustningar, därför är tävlingen som
  skräddarsydd för mig .

  <<

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *