Och vinnaren är….

510

Tack ALLA som var med och tävlade i Kaffebox-tävlingen! Om jag hade fått önska så skulle jag vilja att alla vann, ni gav så himla finurliga och bra svar! Men som i de flesta tävlingar så är det bara en som kan vinna förstapris och denna gången var det ju en kaffekvarn och kaffebönor i potten! Här KOMMER vinnarbidraget:

Hej!
Som pappaledig med tidiga morgnar och nattliga sångstunder vid spjälsängen, fungerar kaffet som bränsle till kärleken och orken. Och inte ska väl mina barn berövas det? Haugaards rostningar är dessutom i en klass för sig! Sedan att två spänn per påse går till ett gott ändamål är ju fräsigt värre!

Så ett stort GRATTIS till Andreas Johansson som vann en kaffekvarn och kaffebönor från Kaffebox! Klart som korvspad att du ska dricka fin-kaffe nu när du är föräldraledig och behöver all energi du kan få (been there, done that). Maila din adress till hej@bonjourvintage.se så löser vi resten!

Och glöm inte bort att även om ni inte har vunnit så kan man köpa grymma kaffekvarnar samt köpa eller prenumerera på Sveriges godaste kaffebönor på Kaffebox!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *