Vinn Ida Magntorns nya bok

Nu är det dags för en tävling! Du kan vinna Ida Magntorns nya bok Ett hem med omtanke. En perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om. Boken är helt fantastisk och innehåller inspirerande bilder från olika hem, bland annat Cattis ljuva bostad i Göteborg där jag också har fotat till min bok. Ett hem med omtanke tar upp praktiska tips på hur en kan skapa ett hållbart och personligt hem utan att konsumera onödiga prylar och möbler. Ta vara på det som man har och använda sin kreativitet för att få ett så miljövänligt hem som möjligt. Du får även veta hur du plastbantar på bästa sätt, hur du fyndar på loppis och nätauktioner samt få många bra tips på snälla rengöringsmedel. En fullproppad bok med inspiration och nyttiga råd!

För att vara med och tävla så behöver du:

1. Följ Ida Magntorns Instagram @idamagntorn samt mitt Instagram-konto @bonjourmadeleine.
2. Tagga två personer som du tror kommer gilla denna boken. Om du inte har Instagram men vill tävla ändå så kan du skriva ditt miljövänligaste inredningstips här i kommentarsfältet instället.

Söndagen den 3:e december berättar jag vem som har vunnit den fantastiska boken 🍀

Lycka till!

2 reaktion på “Vinn Ida Magntorns nya bok

 1. Maria Celander

  Ett tips för att inreda miljövänligt är att byta plats/miljö på saker du redan har hemma. Flytta en växt eller lampa till ett nytt rum, eller prova att möblera om istället för att köpa nya möbler.

  Svara
 2. Marianne

  Har ingen Instagram, men vill såklart gärna tävla ändå.

  Mitt bästa tips för miljövänlig inredning är att återanvända, laga och vårda det man har. Det är också bra att tänka på att saker kan ha helt andra användningsområden än de egentligen är skapta för, man måste våga vara kreativ!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *