Mors dag!

morsdag

Idag har jag firat min fina lilla mamma Halina. Hon är min klippa i livet. Jag kan alltid ringa henne så fort jag är glad eller ledsen för något och hon har alltid tid för mig. Lyssnar, säger kloka ord och blir arg om det är något som är orättvist. Backar upp mig på ett sätt som ingen annan gör och tror på mig. Hon är även personen i mitt liv som berättar den jobbiga sanningen till mig om jag till exempel inte passar i något, om jag har dålig hållning eller borde göra något annorlunda. Sådana saker som man först kan bli irriterad över om man är dålig på att ta kritik men som egentligen är guld värt.

Vi är lika mamma och jag. Och på många sätt ganska olika också. Men det viktigaste är att vi förstår varandra och att vi finns där om det skulle vara något. Vi har gråtit många gånger men vi har skrattat mycket också. Hon är min klippa, min trygghet, min mentor och min förebild! Hon är verkligen den starkaste personen jag känner, som har gått igenom så otroligt mycket i sitt liv. Men trots allt så står hon rakryggad och klarar i princip allt! Tuffa, snälla, fina mamma. Vad skulle jag göra utan dig?

Jag hoppas innerligt att jag är en lika bra mamma till Tuva. En mamma som man kan ringa mitt i natten om man verkligen behöver, som lagar soppa när man är sjuk och som ger kloka råd när man behöver det som mest.

Hoppas att ni har haft en fin dag idag, vare sig ni har barn, en mamma eller en mormor, har en fin vän eller en extra-mamma. Alla kvinnliga förebilder är värda att fira denna fina dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *