Malmöbesök och Hotell Kramer

27

För någon veckan sedan så var jag på besök i Malmö. Jag skulle gå på en ekonomikurs och en föreläsning, träffa fina vänner som flyttat från Kalmar för att bosätta sig i Malmö (minst tre stycken) och gå på stan för att bli inspirerad i olika butiker och caféer. En kick off för mitt företag helt enkelt. Man åker ju alltid på kick off med sitt jobb när man är anställd så jag tänkte – varför inte åka på en inspirationsresa nu när jag driver ett företag? Sagt och gjort, jag bokade ett tåg som gick en timme efter att jag hade vridit om nyckeln och låst butiksdörren på lördagen. Jag stannade tre nätter i Malmö och bodde på detta slottet.

7

Eller det är mest jag som kallar hotellet för slottet men egentligen heter det Scandic Kramer och ligger på Stortorget i Malmö!

14

Då kan man bo så här flott och ha en dubbelsäng alldeles för sig själv. Lyx för en småbarnsmorsa som mig!

8

En kunde ju inte klaga på utsikten från den franska balkongen heller.

21

Arbetsplatsen installerad med en äppeldator och ett äpple.

19

Tyvärr så hann jag inte vara på hotellrummet särskilt länge utan skulle direkt till ekonomikursen som pågick hela dagen från morgon till kväll. Då fick kameran stanna på rummet.

10

Efter en lång dag med massa intryck, nya lärdomar och en ny gnista som tändes inom mig kom jag tillbaka till det sagolika tornhuset igen. Det hade hunnit bli kväll och jag var lite mör i kroppen och hungrig.

6

På menyn stod det hämtmat från Max och ett glas rödtjut från hotellets bistro.

2

När jag hade ätit upp skrovmålet så bäddade jag ner mig i hotellsängen och tittade på ett avsnitt av Mr Selfridge på datorn. Älskar den serien alltså!

4

Och så lite mörk choklad och ekologiskt surt godis till det. Himla gött! Och det var första dagen i Malmö som var rekordssnabb. Snart ska ni få se den andra dagen i Malmö som innehöll fika på Kafferosteriet, en ljuvlig butik, kompishäng och annat fint <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *