En junikväll i Göteborg

hagabionI måndags kom jag till Göteborg! Denna underbara stad som jag älskar så mycket. Jag känner mig liksom hemma när jag är här. När tåget var framme så tog jag första bästa bussen till min systersons sommaravslutning. Det var himla fint att träffa min syster Åsa, Erwin och hans pappa igen. Sedan åkte jag till Hagabion för då var det dags möta upp några fina kompisar och att äta middag på Kinos uteservering!

raquelJag skulle nämligen träffa Raquel! Jag har haft kontakt med Raquel hur länge som helst på the internetz, genom våra bloggar och på Instagram men vi har aldrig träffat varandra IRL, fast det känns som att vi har känt varandra hela livet och träffats typ tusen gånger. Vi kanske är tvillingar? Vi har fått höra att vi är lika varandra flera gånger! Värsta komplimangen ju. 

karinMin fina kompis Karin ville också vara med och käka middag och dricka rosé med oss! Karin kommer från Växjö och jobbar som modist i Göteborg. Hon har jobbat i hattbutiken Stiernglans som ligger i Haga men nu ska hon starta eget företag och ska göra sina egna snygghattar! Hurra!

lisaOch efter ett tag anslöt sig den här lilla katten som heter Lisa! Hon hade flyttat från Kalmar till Stockholm för några månader sedan men saknade sin kille så mycket att hon flyttade till kärleken och Göteborg istället! Och inte nog med det – hon hade nyligen fått ett jobb som konduktör! Värsta grymma tjejen, tjoho! Hon firade med en snus.

Så där satt vi på uteserveingen, åt himmelskt god vegmat och pratade om allt möjligt. Om hur ofta vi tvättar håret, om en tant som är kompis med en mås och om våra liv i smått och stort. Fin junikväll i Göteborg! Efter några timmar var det dags att vinka adjö till Karin och Raquel för att sedan ta spårvagnen hem till Lisa där jag skulle få sova över. Dagen efter skulle jag nämligen ha ett speciellt jobbmöte, men mer om det imorgon!

5 reaktion på “En junikväll i Göteborg

  1. Fröken H

    Vad fint! Hagabion besökte jag också för en herrans massa år sen när jag var på filmfestivalen tillsammans med skolan. Såg en kortfilm med Fåret Shaun som hade premiär kommer jag ihåg 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *