Eftersökes: Hus på Gotland!

505671-120-1628-1

Japp, jag vet. Det är november nu men jag kan inte hjälpa att jag redan börjar drömma, tänka och planera vad jag ska göra nästa sommar. Sommaren när jag är tvåbarnsmor och har en liten bebis som snuttar på sin snuttefilt i en liten korg. Då får man passa på att njuta av sommaren tillsammans med sina vänner som också är föräldralediga samtidigt som mig och nu har vi tänkt att hyra ett hus på Gotland en vecka i augusti!

Så därför undrar jag om ni vet om något härligt hus som man kan hyra på Gotland i sommar? Huset ska gärna ligga på norra Gotland (inget måste, men ett önskemål) och ska helst vara ledigt under v 32 eller v 33. Vi är tre familjer så det får gärna vara minst sex bäddar. Och så får det gärna vara sådär genuint och idylliskt som det bara kan vara på Gotland, hellre ett äldre hus med personlighet och charm än en fullpackad semesterort med nyproducerade hus – ni förstår säkert vad jag menar då. Så bara kör, ge alla tips ni har så vore jag evigt tacksam! Puss!

2 reaktion på “Eftersökes: Hus på Gotland!

 1. Lisa

  Oh va skoj med Gotland 😀 Vi brukar också semestra där men då får vi låna ett hus på Fårö som är min far-föräldrars. Kan verkligen rekommendera Fårö!

  Svara
 2. Emelie

  Min familj har ett supermysigt landställe på Gotland! Dock är det typ så långt söderut som en kan komma men det finns ett stort hus och ett mindre hus (med sovplats, kök och vardagsrum, toalett och dusch finns i det stora huset och det finns även ett dass.) så det finns mer än 6 bäddar 🙂 Så om detta skulle vara intressant trots att det ligger på södra och inte norra gotland (och det ligger verkligen fint och södra gotland är faktiskt finare och du frågar mig) så kan jag kolla med min mamma och morbror som äger tomten om det skulle vara möjligt att hyra under de veckorna?
  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *