Fantasifull himmelsäng i Älskade hem

älskadehem_spjälsäng

I det senaste numret av Älskade Hem så visar jag hur man gör en fiffig himmelsäng till spjälsängen så det blir ett mysigt krypin där man kan läsa sagor, barnen kan leka eller bara vila.

alskadehem_pyssel

Tuva fick vara modell och det gick finfint, hon är ju rätt van att hänga framför kameran nu. För att göra denna supermysiga himmelsängen så behöver du en spjälsäng, 4 lika långa pinnar, hammare, spik, 2 meter tyg, 20 bollar, bomullsband, sax samt nål och tråd. Sedan är det bara att köpa det senaste numret av älskade hem där ni hittar min DIY då jag visar steg för steg hur man gör stans härligaste sagohörn. Ett, två, tre, börja pyssla!

 

3 reaktion på “Fantasifull himmelsäng i Älskade hem

 1. Stefan

  Hej. Den idén har du tagit från Camilla Lundsten, sängen finns publicerad i bla Family Living 2ggr och på Littlephants hemsida. Kul att du tyckte den var fin, men det är inte så hyggligt att låna någon annans idé och sälja in till en tidning.

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Hej Stefan! Jag hade verkligen ingen aning att Camilla hade gjort en liknande himmelsäng. Jag har fått inspiration på Pinterest och hittade en liknande bild på sängen (och den var inte från er utan en annan blogg som hade gjort en liknande säng) och jag tyckte idén var grym och frågade om det var okej att jag inspirerades av idén vilket det var. Jag har alltså inte sett det pysslet i Family Living eller på er hemsida. Det var absolut inte min mening att låna idén från er utan att fråga. Hoppas att ni förstår och jag önskar er en trevlig sommar!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *