Torsdagstipset: Gör ett eget tipi-tält!

tepee-diy-kids-decor

Torsdagar är ju som sagt heliga då de betyder Bonjour Blogs DIY-pyssel! Denna gången har stafettpinnen gått till Emma Sundh som visar hur du pysslar ihop detta otroligt fina tipi-tält på mindre än en timme. Hur fint!?

Tuva har redan ett tipt-tält som vi har köpt på Mokkasin (som kommer användas flitigt i sommar, speciellt när vi åker till Gotland och ska hänga på stranden). Och så vet jag att de finns även på Granit – men de är ju rackarns dyra och vill man få ett tält för en spottstyver så visar Emma här hur du gör steg för steg. Du behöver i princip bara tyg, snören och pinnar.

Och hur gullig är inte lilla Majken som ser väldigt nöjd ut över faktumet att hon har fått ett fint tält i sitt rum? Perfekt skydd för alla barn som ska skyddas mot sommarens alla solstrålar tänker jag!

En reaktion på “Torsdagstipset: Gör ett eget tipi-tält!

  1. Jenny

    Jag älskar ert nya koncept!!! Mer DIY till folket. Det finns bara en grej som är lite störig: eftersom jag följer alla era bloggar på Bloglovin så får jag exakt samma inlägg (samma bild åtminstone) av er alla på samma dag. 5 st DIY tipi tält denna vecka, 5 st blomdiadem förra torsdagen osv. Jag har tyvärr inte någon superbra lösning på det hela och jag vill absolut följa er allihop. Men om ni kan komma på ett smart upplägg för detta så blir jag jätte glad!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *