Bilder från drömhuset

4HCAHASE90K05454

Då var det äntligen fredag! Jag sitter och jobbar i butiken idag och har fått så fina besök från både gamla och nya kunder. Har saknat butiken efter att ha haft stängt i några månader så nu bara njuter jag av att jobba här. Prata med härliga människor, plocka fram nya varor, skylta om i fönstrena, springa iväg till Danskan för att köpa lunch samt en fredagskaka och sitta vid datorn och blogga när jag har en lugn stund. Älskart! Och nu sitter jag och skriver ett blogginlägg om drömhuset för jag har ju lovat att visa några mäklarbilder idag. Alla foton kommer alltså från mäklarbyrån Pontuz Löfgren. Då tar vi en liten rundvandring i vårt nyblivna hus!

4HCAHAMP10K053VU

Här kan man se den fina sittdelen som är i köket. Jag tänker att jag ska sitta här, dricka kaffe samtidigt som jag tittar ut på päronträdet och tänker ut recept till min nästa kokbok.

4HCAHAKL50K053U1

Kakelugn var ett måste på vår önskelista. Har man vant sig vid kakelugn så är det svårt vara utan en på vintern. Just denna är i hallen/köket.

4HCAHAIUT0K053SL

Och här är köket! Som jag har längtat efter ett riktigt stort kök med trägolv och slippa slå träsleven i fläkten när man vevar i grytorna. Nästa kitchen goal är att ha diskhoet vid fönstret så att man kan titta ut på barnen när de leker samtidigt som man diskar. Och att köpa världens snyggaste kylskåp från Smeg!

4HCAHAIBB0K053S1

Vardagsrummet har bröstpanel, kakelugn och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Funderar på att eventuellt måla eller tapetsera väggarna ovanför bröstpanelen.

4HCAHAQVT0K0543O

De tidigare ägarna hade hittat originalväggar när de renoverade i sovrummet!

4HCAHAPEH0K0542J

Här är badrummet med, hör och häpna… ett badkar!!! Som jag har längtat efter ett badkar! Stod nästan högst upp på önskelistan. Att få ta ett varmt bad efter en lång dag och mjuka upp musklerna – det den bästa lyxen enligt min mening! Sex år i lägenhet utan badkar är sex år för mycket. Mvh Badtokig tjej.

3 reaktion på “Bilder från drömhuset

  1. Ellen

    Ojojoj Madde! Vilket jävla hus, så himla fint. Grattis grattis grattis. Det måste ha varit värt att vänta på.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *