Sponsrat inlägg: Packa inför Gotland och ibland mår jag inte så bra

bookbeat-53

Jag håller på att packa för fullt inför Gotlandresan! Min helg ska spenderas i inspirationens och återhämtningens tecken då jag ska på en retreat tillsammans med min goda vän Amanda och ett gäng andra brudar. Jag har hunnit tänka minst tre gånger att jag inte får glömma passet men kommit på mig själv att det var nog längesedan man behövde pass för att resa till Gotland. Att man kan få resfeber inför en båtresa som tar tre timmar? Jag skyller allt på amningshjärnan.

Och apropå det. Tanken är att jag ska sluta amma nu när jag är på Gotland. Olle och jag kommer att vara borta från varandra i tre dagar nu så det blir ett ypperligt tillfälle att avveckla min långa och trogna amningstjänst. Tack för det. Kanske får jag en guldklocka om jag har tur? Nåväl, jag har laddat väskan med saker som jag ska unna mig nu när jag är barnfri i några dagar. Förutom att fota och sova hela nätter så tänkte jag lyssna på ljudböcker. Det har blivit min stora last efter choklad och kaffe. Jag älskar att läsa böcker men har skyllt på att jag inte har tid att sätta mig i soffan och avverka en hel bok på 300 sidor. Som tvåbarnsmorsa och egen företagare så är tiden ständigt en bristvara.

bookbeat99

Jag har laddat ner appen BookBeat i min mobil och har helt plötsligt tillgång till ett stort bibliotek som är fyllt till bredden med massa bra böcker. Men istället för att läsa dem så ska jag lyssna på böckerna medan jag kör bil och åker båt till Gotland. Jag ska även lyssna på böckerna när jag ligger i hotellsängen med öppna fönster och insuper den krispiga Gotlandsluften. Jag ska unna mig att lyssna på minst en hel bok, sluta ögonen och slappna av på riktigt.

Boken ”Ibland mår jag inte så bra” av Therese Lindgren är den första boken som ligger på listan. Jag har redan hunnit lyssna på 20% (statistik enligt appen) av boken och igenkänningsfaktorn är så hög! Therese tar upp ett viktigt ämne som är tabu men högst aktuellt, psykisk ohälsa. När man känner stress och har för höga krav på sig själv. Då är det väldigt lätt att må dåligt när man aldrig kan vara nöjd. Kanske lider man av duktiga flicka-syndromet och tycker det är prestige att ha en fulltecknad kalender men egentligen behöver man bara ha en hel vecka utan att ha något att göra. Det är dags att sluta vara perfekt, alla vi mår dåligt ibland och det är dags att vi pratar om det. Sådan himla bra och viktig bok, kan verkligen rekommendera den! Så nu ser jag fram emot boklyssning och riktigt längtar tills jag är på plats på öjn! Med eller utan pass.

bookbeat98

Och vet ni vad! Nu får alla mina läsare prova BookBeat fritt i en månad! Ange bara min erbjudandekod ”bonjourmadeleine” i registreringen så kan du också lyssna på Thereses inspirerande bok eller välja någon annan bok av alla andra tusentals böcker. Du får lyssna hur mycket du vill, det är ingen bindningstid och du kan avsluta prenumerationen när du själv önskar. Perfekt inför den stundande helgen tänker jag. Klicka här för att komma vidare!

Detta blogginlägget är ett samarbete med Bookbeat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *