Sponsrat inlägg: Olles fik och butik

jolly-

När vi köpte huset så fick vi en lekstuga på köpet. En sån där dröm som man har som barn, att få ett eget hus där man kan ha sina grejer i fred och där man kan leka affär med sina kompisar. Jag hade själv en lekstuga när jag var barn och hängde där hur mycket som helst. Ena dagen var stugan en affär, andra dagen en restaurang och den tredje dagen läste jag serietidningar i myshörnan. Därför kändes det extra fint att detta lilla huset redan fanns på tomten när vi flyttade in i det stora huset. Vi har bestämt att vi ska renovera lekstugan, sätta upp nya tapeter och göra det så där mysigt och fint som det skulle kunna bli.

jolly-8

Vi tänkte helt enkelt att vi skulle göra ett fik och en butik. Och vi är på god väg, vi har ju till exempel redan en skylt som man kan tända när det börja skymma så att man ser när det är öppet. Denna fina ljusboxen kommer från Minitude/Jollyroom. Och yes, lekstugan har el. Lyxigt värre!

Jolly-1

Och så har vi ju det lilla köket där Olle gillar att hänga och laga kulinariska måltider. Mycket plast-fruktsallad blir det!

jolly-9

Ni får ha överseende med sanden på golvet, än har vi inte infört skoförbud i lillstugan! Kanske när den är färdigrenoverad och det är sommar på riktigt. Jag riktigt längtar efter att få sätta upp tapetvåder på väggarna, hänga upp ljusslingor i taket och sy nya gardiner till fönsterna. Nu gäller det bara att hitta rätt tapet.

Lovar att ni ska få följa med på resan!

Blogginlägget är ett samarbete med Jollyroom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *