Sponsrat inlägg: Göteborg, Kakan och cappucino

Här kommer ett hej från Göteborg! Vi kom till västkusten i går och checkade in på det ljuvliga hotellet Eggers (som jag kommer berätta mer om senare).

I dag vaknade jag utvilad i min sköna och runda (!) hotellsäng. Solen sken, jag hörde spårvagnen åka förbi och folk prata utanför det öppna fönstret. Sedan tänkte – hur vill jag börja dagen nu när jag är på semester och får bestämma själv? Jo, på balkongen såklart.

Med en cappucino och en ljudbok från Bookbeat.

Nu när jag ändå är i Göteborg, vad passar bättre än att lyssna på Göteborgs stolthet Kakan Hermanssons bok Hela Kakan? Jag älskar denna kvinna som är en vattendelare, men som är klok som en bok, har galen humor och tankevärda åsikter. Jag kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att vakna upp på. Jo, det skulle vara att vakna genom att bli pussad på av barnen! <3

PS. Nu får alla mina läsare prova BookBeat fritt i en månad! Ange bara min erbjudandekod ”bonjourmadeleine” i registreringen så kan du också lyssna på Kakans fantastiska bok eller välja någon annan bok av alla andra tusentals böcker. Du får lyssna hur mycket du vill, det är ingen bindningstid och du kan avsluta prenumerationen när du själv önskar. Perfekt inför den stundande helgen tänker jag. Klicka här för att komma vidare!

Detta blogginlägget är ett samarbete med Bookbeat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *