Om hemlisen som varit en dröm… tills nu!

bonjourmdeleine1bonjourjumperfabriken6

Som jag har längtat, väntat och drömt om detta projekt. Jag har ju varit ganska hemlighetsfull men berättat att jag har varit i Göteborg några gånger för att ha möten med ett klädföretag och en ljuvlig donna. Det har ju helt klart varit något ”i görningen” som ni kanske förstått.

Efter nästan två år, ett flertal möten, mängder av mail och en stark vilja att skapa något ljuvligt så kan jag äntligen berätta om mitt senaste samarbete som varit en hemlig dröm… Tills nu!

Det känns så himla roligt att äntligen få berätta för er att jag och Emma Sundh har skapat en minikollektion hos Jumperfabriken! Tillsammans med denna underbara fabrik och deras fantastiska crew har vi skapat en limiterad upplaga som släpps väldigt snart. Och jag lovar… den kommer bli maaaagisk!

Snart ska ni får se mer men här över ser ni en liten smygtitt från fotograferingen som vi gjorde med den grymma fotografen Emily Dahl och Claudia från Jumperfabriken i måndags! Jag var ju nämligen en snabbis i Stockholm nu i dagarna och det var detta jag gjorde. To be continued… Peppen på detta!

4 reaktion på “Om hemlisen som varit en dröm… tills nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *