Bonjour x Jumperfabriken

bonjour-jf-foto-emily-dahl-3

Hello darlings! Jag har ju hintat en massa om kollektionen som jag gör tillsammans med den sköna bönan Emma Sundh och det fantastiska klädföretaget Jumperfabriken! Idag är det äntligen officiellt vad vi har gjort och vi kan visa pressbilderna som togs på oss och klänningarna i Stockholm!

Emma och jag har alltså gjort en minikollektion som består av två fantastiska klänningar för Jumperfabriken! I ett nära samarbete med fabrikens egna designer Elisabeth Synnes så har vi skapat dessa två klänningar där vi har inspirerats av skogens dofter och färger och tittat in i vintagevärldens vackra värld. Vi har sammanställt våra drömmar och visioner i dessa två skapelser som har allt vi kan önska med en doft av skog, mossa och sagor av Elsa Beskow… Du kan enkelt göra dig festfin eller vardagschic på ett kick med hjälp av accessoarer. Det enda du behöver är dessa två klänningarna i garderoben. Sedan är du färdig att möta dagen som den stjärna du är!

bonjour-jf-foto-emily-dahl-1

Den första klänningen heter Bonjour Emma och är en underbar klänning med ett helt fantastiskt mönster som för tankarna till sagornas värld. Den har vackra plisseringar som formar sig efter kroppen, vid kjol och har fickor i sidorna som är ett måste i en vardagsklänning enligt min mening. Två skärp kommer även till klänningen och sådär magiskt fin som man önskar att en klänning ska vara.

Bonjour Emma’s pris kommer att vara 1995:-

bonjour-jf-foto-emily-dahl-2

Sedan så har vi den andra klänningen som heter Bonjour Madeleine. Det är en festklänning i det ljuvaste spetstyg du kan tänka dig med den perfekta marinblå färgen som minner om blåbär. Vi har alltid drömt om denna klänningen men aldrig hittat den, så nu när vi fick chansen att skapa den så tog vi tillfället! Det kan vara en av de vackraste blåsorna jag har sett.

Bonjour Madeleine’s pris är 2495:-

Klänningarna är endast tillverkade i en liten limiterad upplaga och lanseras i samband med ett event i Jumperfabrikens butik i Stockholm den 27:e oktober. Klänningarna kommer endast att säljas i Jumperfabrikens egna butiker samt i webshopen från och med den 28:e oktober.

3 reaktion på “Bonjour x Jumperfabriken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *