Födelsedagsblommor

I samarbete med Interflora.

När jag fyllde år förra veckan så fick jag ett bud med den pampigaste buketten som mina ögon har skådat. Den innehöll aprikos amaryllis, nejlikor, alstroemeria, grönt som eucalytpus och grankvist samt även dekorationskottar. Så otroligt fina blommor som passade perfekt till min nya runda glasvas.

Jag tänker att blommorna passar även finfint till julafton, då man gärna vill ha en storslagen julbukett vid sidan av som skapar den där lyxiga känslan i rummet! Är det någon gång man ska festa till det så är det är väl ändå på julafton och om du byter vatten varannan dag så kommer den med stor sannolikhet hålla ända till nyårsafton! Så fin att ha på ett sidobord i hallen eller i vardagsrummet. Om ni också skulle vara sugna på att klicka hem buketten så att ni får hem den till jul så heter den ”Amaryllislyx, stor” och finns på Interflora.se. Om du beställer innan kl 11 den 23:e december så får du leveransen innan jul!

Och här får ni även se en liten, liten sneak peek på mitt nya kontor. Ett hörn är klart! Ni ser gråa väggar, disken från tiden när jag hade butik som får vara skänk och så kaffemaskinen på det som kommer att få jobba hårt nästa år <3 Då tänkte jag ha som nyårslöfte att alltid ha en pampig bukett stående på disken, precis som de har det på New York-kontor. Ett riktigt bra nyårslöfte tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *