Min födelsedag och den fina hemligheten

Idag är det min födelsedag! Helt plötsligt är en 32 år och jag kan liksom aldrig vänja mig vid det. Jag var ju precis 26 år? Och då var Tuva två år och jag undrade vad som kommer hända i framtiden. Kommer jag att jobba kvar på samma jobb? Kommer vi bo kvar där vi gör? Och kommer vi få fler barn?

Idag vet jag att man kan starta eget företag och leva på det. Att vi inte bodde kvar i vår trea på Ängö utan flyttade till ett drömhus lite utanför Kalmar. Och så fick vi en go liten Olle som är lika gullig som busig!

Det jag inte hade kunnat förutspå var att jag skulle bli gravid igen! Min fina hemlighet är att jag ska bli trebarnsmor i mars, lagom när snödropparna tittar fram och flyttfåglarna kommer tillbaka till vårt kalla land som sakta men säkert börjar tina upp. Då kommer vi få vårt tredje barn och det känns både fantastiskt och omvälvande. Just nu är jag i vecka 28 och vi vet nog inte riktigt vad vi har att vänta oss men jag tänker att det är kanske lika bra så. Bebisar och barn är det finaste som finns och jag ser fram emot att vi ska bli en stor familj!

Det jag vet är att jag kommer fortsätta jobba med mitt företag, även när bebisen kommer. Och det kommer funka bra för Jonas och jag har bestämt oss för att dela på föräldraledigheten direkt. Jag kommer även att jobba mycket hemifrån så jag vet att allt kommer lösa sig, det gör det alltid! Mina föräldrar är även två trygga stöttepelare som alltid finns där för oss, mycket tack vare att de båda är pensionärer med stora hjärtan men också för att vi bor nära varandra och de ställer alltid upp så fort det krisar i vårt livspussel.

Jag är så tacksam för allt jag har fått i livet. Min familj, mitt företag och allt annat som kommit längs vår väg. Aldrig hade jag kunnat tro att det skulle bli så bra men det visar tydligen att drömmar kan slå in <3

Foto: Viktor Krantz

Klänning: Erik Nilssons Fabriker / Provrummet

Önskar er en riktigt härlig och fin helg!

12 reaktion på “Min födelsedag och den fina hemligheten

  1. Amanda L

    Stort grattis till er! Vi fick vår lilla Hugo i mars i år, bästa tiden att få en bebis! Möta våren och sommaren tillsammans! Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *