Vecka 17

Då var det annandag påsk! Det har redan blivit kväll och måndagen är snart förbi men jag tänkte göra en veckolista, det var ett tag sedan nu. Hoppas att ni har haft  en skön helg och en fin påsk med mycket ägg och godis. Ungefär såhär ser min vecka ut:

• Idag har jag homestylat en lägenhet inför en fotografering. Ni som tror att det är lätt som en plätt att homestyla en tom lägenhet har helt fel. Det är oerhört mycket jobb och planerande. Men det är samtidigt väldigt roligt när man får se slutresultatet! Imorgon kommer jag att fortsätta med homestylingen in i det sista. Det ska handlas snittblommor, köpas glödlampor och jag ska sätta den sista touchen innan fotografen kommer och fotar.

• Jag har tagit över marknadsföringen för en fantastisk restaurang här i Kalmar! Så från och med nu kommer jag att ska sköta Facebook, hemsidan och alla kommunikation utåt för restaurang Söderport. Jag är så himla stolt och glad för det förtroendet!

• På onsdag är det inköpsdag och då ska jag köpa in fina saker till Bonbons. Jag måste säga att jag trivs himla bra med att stå i butiken. Jag som aldrig har jobbat i en butik tidigare känner mig som fisken i vattnet när jag står bakom disken. Pepp!

• När torsdag kommer så är är det dags för hårt jobb på designbyrån! Möten, kundsamtal och planering inför hösten stundar. Och tre hemsidor ska bli färdiga denna dagen. På kvällen ska jag på föreläsning på Kalmar Teater som heter Snacka snyggt – konsten att få folk att lyssna. Hoppas på att lära mig ett och annat!

• På fredag 11-18 och på lördag 11-14 är det öppet i butiken Bonbons på Smålandsgatan 16! Jag bjuder på kakor och jazz och lovar att det finns massa fina pinaler till salu!

• När helgen kommer så ska jag hänga med min lilla familj, kanske gå på bio, gå en långpromenad i Slottsparken och definitivt ta en fika eller två. Kanske till och med göra en körsbärspaj och kolla på en säsong med Twin Peaks? Ja så får det nog bli.

 

2 reaktion på “Vecka 17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *