Svar på era frågor: del 2

 

Hej! Kul med frågestund! Vet att jag frågade detta nån annan gång men tror inte jag fick svar. Jag undrar hur du och din kille träffades och så undrar jag om vi kan få se bilder från när du var tonåring?

Hej! Jaa vilken bra fråga! Min kille och jag träffades genom gemensamma kompisar. Jag bodde i Stockholm och han bodde i Malmö. Jag åkte till Malmö för att hälsa på en kompis och han bodde i samma kollektiv som Jonas. Vi gick ut och tog en öl allihop och vi kände väl direkt att vi tyckte om varandra. Sedan flyttade vår gemensamma vän till Stockholm och då åkte Jonas upp för att hälsa på honom men det slutade med att han var hela tiden hos mig istället. Och sedan flyttade Jonas upp till Stockholm och vi blev ihop på riktigt! Snart firar vi fem år ihop. Det är fint som snus det!

Och just det ja, du ville se några bilder från när jag var tonåring. Eftersom jag inte har så många bilder från den tiden i datorn så fick jag leta lite bland mina fotoalbum. Ni kanske få se fler foton med tiden. Men här kommer dem, direkt från fotoalbumet:

2Jag och mina kompisar Erika, Emma och Cecilia hänger i mitt rum.

 5Runt arton år på min avslutningsbal.

6Jag hade på mig en underbar vintageklänning i tyll  och min mammas skor med sidenrosett på balen. Redan då var jag en sann vintageälskare!


Undrar också hur man gör för att hinna med både jobb, fritid och barn?? Jag tycker det verkar så omöjligt att få tid med sig själv och det man vill göra, alltså, man vill ju vara med sitt barn, det fattar jag. Men ibland vill man väl göra saker själv? Vad gör du när du är helt ensam tex? Om du är det nån gång.

Ja hur gör man? Man får prioritera helt enkelt. När andra tittar på TV så sitter jag och redigerar foton. Vi får väldigt mycket hjälp av våra föräldrar och det värmer mig i hjärtat att se att vår dotter har så fin kontakt med sina mor och farföräldrar. Man ska inte tänka att tiden räcker inte till, för det gör den! Om man bara vill. Och man ska göra det man tycker är roligt.

Hej! Har följt din blogg ett tag nu (sedan du la upp inlägget om den röda klänningen du ville sälja) vill bara säga att du är fantastisk och att jag hoppas jag med fortsätter ha gnistan i mitt liv även när jag skaffar barn & blir äldre.

Åh fina du! Tack för din kommentar som värmer så mycket. Det är klart att du har kvar gnistan i livet när du får barn! Jag tror att barnen mår bra om föräldrarna mår bra och vice versa! Då är det viktigt att man inte glömmer bort sig själv även fast det är svårt. När jag är själv brukar jag först hinna med att städa lägenheten, sånt som går hundra gånger snabbare när man är själv. När jag är färdig med det brukar jag sätta mig vid datorn och redigera foton och skriva blogginlägg och svara på mail. Sedan när allt sånt är klart brukar jag läsa tidningar, kolla på serier eller går en långpromenad.

mina frågor är:
1. Vad gick du för linje på gymnasiet?

2. Har du dj:at på midsommarfestivalen någon gång?! Kan de ha varit dig jag dansade till?!

3. Ingen fråga utan bara rå älskar din blogg.

1. Jag gick Estetisk Bild & form på Jenny Nyströmsskolan i Kalmar. Är så glad att jag valde den linjen och skolan. Det var som att hitta hem. Det fanns liksom människor som var som mig och gillar samma saker som jag!

2. Haha ja det har jag faktiskt! Det var himla kul. Jag och Moa (som jag brukar spela skivor med) stod på en öppen äng och spelade alla bästa pop-dängor vi kunde komma på. Sen tror jag att vi stod i en lada och spelade också om jag inte minns fel.

3. Åh tack! Puss!

Rosklänning från Tradera.

Jag är också ny läsare och undrar var du helst köper dina kläder?

Jag köper mina kläder i olika second hand och vintage-affärer, Tradera, Etsy. När jag inte köper vintage så gillar jag Maria Westerlind, Jumperfabriken, Asos och ibland HM.

4 reaktion på “Svar på era frågor: del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *