Sportlovsveckan

d0022c949234d77fea684df580859e3d 3372208b093d3ed40e1da9a475a93c109194a35c67ffdefbd50e288b6b75acc5Foton från mitt Pinterest-konto.

Jahapp, då var sportlovsveckan igång! Men det blir inte så mycket sportlov för mig, hade ju varit förträffligt gött att åka till fjällen, åka skidor och dricka varm choklad med Xanté i. Men det får bli i ett annat liv istället. Eller kanske bara en annan vinter.

Och helgen har varit fin som snus! Maraton-kollade på Mad Men säsong tre. Japp, jag vet. Jag är fyra år efter alla andra. Men har redan sett True Detective (visas på SVT imorgon!), Suits, Girls och alla andra grymma serier så tänkte beta av allt som kommer i min väg nu. Jag och Netflix alltså, det är vi två tills våren kommer på riktigt! Hann även med andra fina saker i helgen: Firade alla hjärtans med Tuva med att äta bakad potatis och hallonglass, finhänga hos Emmy och bli bjuden på glutenfria semlor och andra härliga saker som gjorde helgen så fin.

Men juste, sportlovet var det ju. Såhär ser veckan ut för mig!

♦ Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, något som är grymt lyxigt när man är småbarnsförälder. Tuva har mini-sportlov hos farmor så jag unnade mig minsann. Nu dricker jag kaffe, webbar och förbereder inför att jag ska vara på radion kl 12.30. Då pratar vi om kobratelefoner minsann! P4 Kalmar. Japp.

♦ Imorgon är det äntligen fettisdagen! Det är som julafton för mig. Då blir det en sväng till Emmaboda för att göra några ärenden och ta den traditionella fettosemlan på Fenix! Längtar redan… 

♦ På onsdag fyller min pappa år! Hurra för honom! Ska fira honom fast han inte vill… Så det så!  Sedan består onsdagen av ett Skype-möte med härliga Bonjour Blogs-gänget samt planering för hela slanten när det kommer till framtida projekt, butiken/webshopen (pepp på den!) och till mitt hemliga projekt som jag kommer att avslöja mycket snart. Kan knappt hålla mig!!!

♦ Ett lunchmöte med fina Anna på Kalmarhof är inbokat på torsdag. Hon har blivit lite som min mentor. Klok som en bok är hon!

♦ Apropå Kalmarhof så kanske det känns som att jag äter lunch där varje torsdag nu förtiden. Tycker att det är så himla fint och gott där. Smider eventuellt lite planer på att kanske starta ett nätverk där… Jag är ju själv inte med i något  nätverk men tycker att det vore hemskt roligt att äta frukost med ett gäng inspirerande människor för att sedan göra något kreativt tillsammans, där alla är välkomna vare sig man är tjej eller kille.

♦ Och på fredag är det butiksöppet mellan 11-18 och på lördag mellan 11-14, som vanligt! Har fått in fina nya möbler och grejer i butiken. Återkommer med bilder!

♦ I helgen så ska vi åka till badhuset med våra vänner, fortsätta kolla på Mad Men säsong fyra och äta söndagsbrunch!

Vad ska ni hitta på i veckan?

 

En reaktion på “Sportlovsveckan

  1. emma

    Vilken fin vecka du har framför dig! 🙂
    Här står det jobb på schemat, idag och imorgon är jag på kontoret heeela dagen och grejar med lite allt möjligt. På onsdag startar jag dagen med morgonyoga och där efter är det korrekturmöte för en bok jag gjort som ska tryckas om. På kvällen ska jag och en vän måla tavlor och dricka te. På torsdag är det kundbesök och kontorsjobb och på fredag begravning för sambons farmor… Inte så fint. På lördag laddar jag om inför porträttfotografering och på söndag är det ledigt! Ska nog mest promenera med hundarna och förbereda lite inför vårens sådd i grönsakslandet – röja i källarrummet där jag planterar och så. 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *