Semesterveckan!

28c215b1f84980bb6595e701b59b6efbFoto från Learn food photography.

Idag är min första vecka på semestern! Så därför kommer jag bara att göra en liten punktlista hur denna veckan kommer att se ut (eftersom jag fullkomligt älskar punktlistor)!

• Vi kommer att spendera några dagar i Vimmerby där vi har hyrt ett stort rött hus! Nära till loppisar, Astrid Lindgrens värld och massa fint natur. Ni vet ju att vi gillar att hyra hus, och hittills har vi varit på Gotland och Öland. Det perfekta sättet att upptäcka Sverige på sommaren innan man köper ett eget torp. Och nu ska vi alltså upptäcka Vimmerby så om ni har några bra tips på vad man ska se när man är här så får ni gärna ge tips! Loppisar, restauranger, sevärdheter osv. Bara kör!

• Idag var vi på Astrid Lindgrens Värld och vi såg Lotta på Bråkmakargatans hus, åt pannkakor och tittade på massa olika roliga teatrar, som Madicken, Emil, Karlsson på taket och Pippi! Bästa stället om man ska åka på semester med barnen.

• På torsdag ska jag och Emilia Thor på en sommarfest som Nytt Boende anordnar på Öland. Det blir skoj!

• Det kommer inte vara semester hela veckan, jag har nämligen öppet i butiken som vanligt på fredag och på lördag!

• På lördag kommer min fina kompis Emmy hem till oss med sin familj. Cava, god mat och fina vänner, det blir en bra lördagskväll.

• Söndag betyder vilodag och semester för mig!

2 reaktion på “Semesterveckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *