Sommarplaner

Nu längtar jag riktigt mycket till semestern! Jag ska åka till landet, spela kort, klappa kattungar och äta jordgubbar som är nyplockade från trädgårdslandet med florsocker på. Jag ska hälsa på min familj i Polen, det var nästan två år sedan vi sågs sist. Sedan blir det Emmabodafestivalen i vanlig ordning för att dansa till favoritdjs som Breakbot och Totally enormous extinct dinosaurs. Vi ska även åka runt med vår lilla båt, fiska och picknicka pizzabullar och lemonad på små obesökta öar och bada hiskeligt mycket.
Och nu är jag nyfiken, vad ska ni hitta på i sommar?
Translation: My vacation starts soon! What will you do for the summer holidays?

12 reaktion på “Sommarplaner

 1. Diana

  Var i Polen bor din släkt? Min mamma kommer från Gdynia.

  På min semester ska jag flytta från Helsingborg till Kalmar faktiskt 🙂 Har precis fått lägenhet.

  Har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Den är väldigt fin med alla söta bilder.

  Svara
  1. Madeleine

   hej! de bor i szczecin. gdynia ska vara riktigt fint har jag hört. är du där något och hälsar på?

   oj vad spännande med att du ska flytta hit! då får jag ta och ge dig tips på bra caféer och ställen. vart ska du bo?

   och tack och bock för dina snälla ord 🙂

   Svara
 2. Linda

  Tack snälla fina Madeleine för den alldeles underbara kommentaren! Den gjorde verkligen hela min dag. Och tack för en inspirerande och vacker blogg med många bra tips! Den sparas i favoriter!

  Svara
 3. betterpink

  Åh fiska, vad härligt! Pizzabullar hade vi med oss på en liten mini-picknick idag. Bra grej att göra flera hundra av och fylla frysen med!

  Vi har hyrt en liten stuga på en ö i sommar. Jag och mannen. Där ska vi hänga en hel vecka. Göra utflykter och hoppas på sol! Sen om en månad flyttar vi till hus. Och så ska jag fortsätta tjocka på mig och bli stor (vårat första barn är beräknat i september…)! Vi har helt enkelt en fullspäckad sommar!

  Hoppas du får en grym semester!

  Svara
 4. linis

  Min sommar kommer att tillbringas till stor del på Chania flygplats, Grekland. Men på semestern ska jag och min man åka och campa på en sandö och sova under bar himmel och bada och vandra dagarna i ända. Din sommar ser inte helt fel ut den heller! Lite avis på svensk sommar är jag nog ändå 🙂

  Svara
 5. Sarah

  Härliga sommarplaner! Och den där landskapsblommeduken alltså, vilken fining. Själv ska jag gifta mig i sommar, och har faktiskt inte asmycket planer förutom bröllop och ledighet och flytt…

  Svara
 6. Sofia Ekström

  Hej igen!

  Long time no comments (ehh). Du det låter som strålande sommarplaner!
  Men du, anledningen till att jag inte kommenterat är att din blogg alltid laggar för mig, och efter att ha klurat på det så har jag kommit på att den laggar när jag ska scrolla förbi den animerade bloglovin-ikonen. Det konstiga är att det inte händer hos andra bloggar som har samma ikon. Kan inte du kolla om det finns något (?) du kan göra, jag menar, det måste gå att lösa. Jag vill inte att det ska lagga hos din fina blogg!

  kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *