Jogg och pepp

jogg

Jag älskar att springa. Jag brukar springa för att rensa tankar och för att känna det där lyckoruset som kommer när man tar duschen och sedan äter en långfrukost. För att få kondis och för att upptäcka en stad genom att svischa förbi fiskebodar, vatten, hus, parker, butiker, slott och restauranger. Jag mår så himla bra när jag är ute och joggar. Äntligen har jag hittat en träning som passar mig perfekt men det har inte alltid varit så. Tidigare tränade jag på gym. Där var det dålig musik, spänstiga och brunstiga killar som visade sin biceps för varandra och den konstanta känslan av att känna sig instängd i en svettig sardinburk. Alla de sakerna ville jag helst slippa i mitt liv så jag sa upp mitt gymkort efter att ha gett det ett år.

Så jag började springa istället. Något som jag inte hade gjort på väldigt länge. Jag fattade inte grejen och tyckte att det var extremt jobbigt, jag kunde helt enkelt inte njuta av min löptur. Men det var när jag började lyssna på musik som jag gillade att jogga på riktigt. När jag springer vattnet så hör jag Todd Terje, förbi fiskebodarna så hör jag Disclosure och genom parken så hör jag Say Lou Lou. Det känns hundra gånger lättare med musik i öronen och jag kan springa så mycket längre när jag koncentrerar mig på något annat.

Och här får ni min jogglista som jag brukar lyssna på när jag är ute och springer! Jag tycker ju om när det är ett högt bpm i jogginglåtarna så att jag kan springa i takt och bli ännu mer peppad än om jag inte skulle ha musik i öronen. Har ni kanske någon bra jogging-låt som ni brukar lyssna på? Ge mig tips så är ni rara sockerärtor!

 

2 reaktion på “Jogg och pepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *