Höstlistan

40

Vad är det bästa med hösten?
Jag älskar hur hösten fyller på mig med ny inspiration. Jag brukar känna mig peppad att sätta nya mål och få ny energi. Jag älskar också skördefesten på Öland (som är nästa helg!), äta kroppkakor och träffa mina släktingar på Torsås marknad, plocka äpplen direkt från träden för att göra en god paj med vaniljvisp och att bara vara och mysa inomhus. Kantarellmackor är också ett stort plus! Hade jag haft ett torp så hade jag velat hänga där mest hela tiden, ha på mig goa raggsockor, dricka rödvin och prata om allt möjligt med min mamma och kolla på massa filmer när jag hör blåsten och ser löven susa förbi utanför.

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
En skön och snygg kappa som är A-linjeformad och gå ända ner till knäna. Och så halsduken då, den ska alltid få vara med!

8

Vad kommer du dricka i höst?
Varm choklad med vispgrädde framför en tänd brasa.

Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag frilansar som stylist och fotograf samt driver inredningsbutiken Bonbons!

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Gjorde ungefär samma saker som nu; fotade hemma hos-reportage, köpte in fina almanackor och höstnyheter till butiken och längtade efter jul.

10620515_10152426163971482_8088266683258745070_n

Vad kommer du att äta i höst?
Soppor och grytor! Så enkelt och så gott. Mina favoriter är mamma tomatsoppa med polska makaroner och min fiskgryta med saffran, räkor, dill och aioli. Och så Strandnäras prisade pumpasoppa med pilgrimsmussla då. Mmm.

Vad kommer du lyssna på?
Jungle – Time.

40-1

Vad läser du?
Förhoppningsvis så kommer jag att hinna läsa lite böcker nu till hösten, kura ihop mig i soffan med kuddar, täcke, choklad och tända en brasa. Då kommer det nog bli allt från romaner till kokböcker.

Vad tittar du på?
True detective 2, Twin Peaks, Breaking bad och en herrans massa filmer!

1661925_289197231282582_857580046_n

Vad har du för höstplaner?
Jag ska fortsätta att fota hem och inredning i höst, sedan så ska jag utveckla min butik och starta upp den där webshopen som jag längtat så mycket efter. Och så tänkte jag även avslöja en grej som jag hållit hemlig ganska länge och det tänkte jag göra redan nästa vecka!

Listan har jag hittat hos Emma.

3 reaktion på “Höstlistan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *