Fröken Felicias frågor

Eftersom jag skriver så mycket om inredning och inspiration så tänkte jag att det kanske vore kul om ni fick veta lite mer om mig. Felicia utmanade mig i 11 frågors-leken och här kommer svaren.
Spelreglerna: Varje person får 11 frågor som man svarar på. Sedan väljer man 11 personer som ska också svara på frågorna och man får inte tagga den personen som har utmanat dig! Nu kör vi.

1. Vad är du bäst respektive sämst på?
Jag lider av sockertarm och är därför extremt bra på att leta efter godis när jag är hemma och hitta karameller som ligger på de mest märkliga ställena.
Jag är sämst på att sluta äta godis när jag egentligen borde.
2. Vilken superkraft behöver du?
Jag skulle vilja kunna laga supergod mat, det är en superkraft för mig!
3. Är det nåt du tycker evolutionen berövat dig?
Eftersom jag sjunger mer än gärna men oftast som en kratta så vore det fint att ha en ljuv sångstämma. Helst skulle jag vilja sjunga som Zooey Deschanel.
4. Har du slagit dig riktigt illa någon gång? Brutit ben?
Jag har opererat blindtarmen en gång och det var tydligen i sista sekunden. Sedan har jag ju fött barn och det gjorde ju ganska ont, räknas det?

5. Vad är det äckligaste du ätit/druckit? Vad skulle få dig att äta/dricka det igen?
När jag bodde hemma hos mamma och pappa så brukade jag alltid få varm choklad på morgonen. En gång råkade mamma ta salt istället för socker i chokladen och det var så otroligt äckligt att jag nästan fick men för livet. Skoja.
6. Vad väljer du om du bara får välja över- eller underläpp. Motivera!
Om man har bara en överläpp så kan man inte hänga läpp.
7. Vilken låt har oftast gått på repeat hos dig?
Jag är världsmästare på att lyssna sönder låtar, fråga bara min kille. Just nu lyssnar jag enbart på Totally enormous extinct dinosaurs med Garden, sjukt bra låt!

8. Vem önskar du att du var kompis med?
Tavi Gevinson, alltid Tavi. Det känns som att vi skulle bli bästisar för livet trots hennes ålder på 15 år.
9. Ditt favoritgodis!
Lakrits, choklad, macarons, cupcakes och kryptoniter i fickan. Allt som är sött och salt.
10. Var sover du bäst?
När jag har både Jonas och lillan bredvid mig så sover jag allra bäst. Och när jag åker bil och buss. Det är något med det brummande ljudet, det är så sövande.

11. Vad kommer dina memoarer heta?
Bonjour memoarer! (Mitt liv som frankofil).
Nu utmanar jag Clara, EmmySofia, Linda, Elisabeth, Lisa, Sarah, Dos Family, Jessica, Malin och Cissi med samma 11 frågor. Puss och lycka till!
Translation: I answered some questions that I got from Felicia.
The rules: Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.

7 reaktion på “Fröken Felicias frågor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>