Frågestund 2.0!

58

Tjoho! Det var allt för längesen som det var frågestund här på bloggen men nu är det alltså dags igen! Det har ju hänt en hel del sen sist det var ”fritt fram” att ställa massa frågor, jag har ju öppnat butiken, ska göra en bok, startat företag och en herrans andra massa saker.

Kanske vill du ha tips på vart man ska bo och äta den godaste falafeln i Paris? Eller hur man ska göra om man har en bokidé? Eller så vill du kanske ha tips på vad man kan göra på Öland? Eller kanske har du planer på att starta eget? Eller hur du går tillväga när du ska hyra ett torp? Eller vill du bara veta något om loppis och vintage? Ingen fråga är för liten eller för stor. Ba kör så det ryker! Du kan antingen ställa frågan här i kommentarsfältet eller skicka ett mail till hej@bonjourvintage.se.

Ska svara på alla frågorna senare i ett inlägg. Ha en härlig och solig onsdag nu!

 

9 reaktion på “Frågestund 2.0!

 1. Amanda

  Tack för en himla himla fin blogg! Du har alltid så bra synvinklar på saker tycker jag, och därför kanske du kan ge mig lite tips? Jag ska nämligen vara au pair en bit norr om Paris (Champagne sur Oise) men ta fransklektioner i centrala Paris så jag kommer hålla till där en del också. Tror det kommer bli jättekul men jag har aldrig varit där förut! Vad får jag inte missa? Alla kategorier! PS Älskar mat. Och second handbutiker.

  Svara
 2. Maja

  Åh, vad trevligt med frågestund! Jag tänker såhär: Om jag och min sambo tar en utflykt till Kalmar i vår. Vad ska vi hitta på under dagen tycker du? (Förutom att besöka butiken då såklart. 😉 )

  Svara
 3. mona andersson

  ibland känns det om att vissa har fler timmar på dygnet än andra. hur hinner du med allt? driva företaget, barn, spela skivor, butiken, ge ut en bok osv. hur gör man för att vara så tidseffektiv som möjligt?

  Svara
 4. Johanna

  Hej finaste Madeleine!

  Roligt med frågestund! Har tänkt ställa dessa frågor länge men eftersom du har denna stunden nu så passar jag på!

  1. Hur redigerar du dina foton?
  2. Vad har du för kamera?
  3. Hur gjorde du när du startade butiken? Är nämligen sugen själv på att starta en butik med vintage. Behöver man en buffert eller ta ett lån?

  Ps. Tack för fin blogg!

  Svara
 5. Carin

  Hej!

  Tack för en härlig blogg, som är en av de få som jag faktiskt följer!

  Jag är sugen på att starta företag (äntligen!) inom restaurangverksamheten, och undrar om du har några bra tips och råd på vägen?

  KRAM!

  Svara
 6. Annie

  Hejsvejs!
  Underbar blogg!! 🙂
  Kan du inte berätta mer om din bok? Hur gick du från idé till bokkontrakt? 🙂

  Svara
 7. Emma

  Hej!
  Jag undrar lite var ni hyrt torp på Öland och ungefär vad det kostat. Tips på varigenom en kan hyra trevliga torp helt enkelt:)

  Tack för en fin & inspirerande blogg!
  /Emma

  Svara
 8. Tove

  Din blogg är så fin! och jag blir så inspirerad till att ta tag i den där drömmen om att starta eget. Kan du inte berätta lite mer hur du gick till väga när du startade butiken? Och hur du tänker inför lansering för webbutik?
  Vad har ni för planer för framtiden med boende osv?

  Svara
 9. Sofia

  Hej!

  Är väldigt nyfiken på vad du har pluggat för något? Alla stora och små utbildningar efter gymnasiet räknas!
  Tack för en fin blogg!
  Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *