För sent för Edelweiss

Jag och min familj har varit borta ett tag och njutit av månaden maj i Stockholm. Varit på en liten semester och träffat många fina vänner. Det är snart ett år sedan vi flyttade. Tänk vad tiden går. Klyschan nummer ett men ack så sann. Staden som var min i fem år. Det var som en bok jag lånade på biblioteket, som jag prövade men lämnade tillbaka. Det spelar ingen roll vart jag bor. Bara jag har min älskade familj nära mig. Det är där mitt hem är. Vi kan bo vart som helst.
Men jag saknar verkligen mina kompisar i storstaden. Det är himla tur att det finns tåg.
En grej till. Tydligen är det någon kotte som har ägnat sin tid åt att skriva tråkiga kommentarer på bloggen. Tänka sig. Jag som skriver en ganska harmlös blogg. Nu har personen även skrivit bittra kommentarer på andra bloggar och utger sig för att vara jag. Det är läskigt och obehagligt. Så nu gör vi det klart för alla att om det är någon som har fått en konstig kommentar på sin blogg och det står att den är från mig så kan ni vara säkra på att det inte är jag som har skrivit den. Jag lägger inte min tid på att vara negativ. Kanske är detta något man måste lära sig att leva med när man har en blogg men jag vill inte det.

14 reaktion på “För sent för Edelweiss

 1. Malin

  Men fy vilken hemsk sak att göra! Att folk bara orkar. Vad fint annars att du har haft en bra liten mini-semester 🙂 För övrigt var den första bilden urfin! Rosa hus med vita knutar alltså, åh.

  Svara
 2. Marcela

  Godt at du er tilbake igjen!

  Argh, det fins så mange personer som har ingenting bedre å gjøre enn å skrive sånne kommentarer, vettu! De burde få seg et liv! Gå ut og nyte sola, liksom! Ikke bryr seg om det, Madeleine, vi vet at du skriver ikke sånne kommentarer. 🙂

  Svara
 3. Fröken Hulda

  Instämmer…. Grrrr….. varför kan folk inte lämna en ifred och låta en blogga fritt? Ska man verkligen behöva hitta en blogg som man kan låsa och bara bjuda in vissa? Ursäkta uttrycket… men i helvete heller. Bloggandet ska va fritt.
  Styrkekramar från Småland

  Svara
 4. Johanna

  Den finns att köpa på indiska, finns i två färgställningar till. så himla värt de 225 kr den kostar. Pryd din cykel och gör kalmar lite finare 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *