Den ljuva midsommarhelgen

Nu är jag tillbaka på internet igen! Ber om ursäkt att jag har varit lite frånvarande under helgen. Har haft fullt upp med att fira midsommar med våra fina vänner som kom till torpet i fredags. Så här kommer en liten uppdatering, Man kan säga att helgen såg ut såhär:

På fredagen så kom systrarna Isberg, det vill säga Evelina och Emmely samt Gustav, Lisa, Eric och Monika till torpet. De kom lagom till att sill-lunchen skulle börja. Eftersom det hade både åskat och regnat så satte vi oss på punschverandan och åt nypotatis, sill, gräddfil, ägg och paj och snapsade flädersnaps. Himla fint var det! Men sedan började det ljusna upp och då gick vi och plockade blommor, band kransar, grillade och hade fint mest hela dagen! På kvällen kom även de gamla rävarna Melker och Palliot för att vara med och fira årets ljusaste dag. Imorgon kommer jag att visa fler bilder från midsommarafton.

På lördagen vaknade jag först av alla. Typiskt mig liksom, så jag diskade upp all disk och gjorde i ordning frukost till alla gäster som hade sovit över. När det blev kväll så åkte jag, Jonas och Tuva till Byerum strand och lapade lite sol i blåsten. Vi åkte sedan till Kalk och åt sjukt goda hamburgare. Mums.

Igår, alltså i söndags, så var det sista dagen i torpet. Vi städade hela huset, tvättade av grillen och kylskåpet och var färdiga till klockan 12. Då åkte vi till Sandvik hamn och åt välförtjänta fiskhamburgare och strömmingsmackor. Sedan bestämde vi oss för att köra hem och det var så skönt att det tog max en timme att köra hem. När vi hade kommit hem till den lilla ön så packade vi upp, köpte kaffe och skorpor och tittade på Ernst. Bästa midsommarhelgen! Imorgon får ni se hur den såg ut genom min systemkamera.

5 reaktion på “Den ljuva midsommarhelgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *