Barnkalas, bröllopsklänningar och picknick

4fb5c5579673b83804f7bfe3d85dc420Bild från Scandinavian deko.

Årets första sommarvecka är redan igång! Igår hade jag dock ont i magen och kände mig förkyld så jag fick ligga raklång i soffan halva dagen. Jag avbokade min massage och Jonas gjorde varm te med honung och rom i så idag mår jag bättre. Har hört att det är lätt att bli dödsförkyld om en bli masserad och samtidigt känner lite förkyld så det kändes som att det var bäst att bara vara hemma. Men nu är det nya tag och det är dags att se vad resten av veckan har att erbjuda!

• Idag öppnar jag butiken i några timmar till min kompis och blivande brud som ska få pröva mina bröllopsklänningar!

• Efter det ska jag till Annie på Frank och toppa håret för att sedan ha möte med min redovisningsbyrå på kontoret.

• På onsdag har jag ett möte med en grymt duktig fotograf som även bor i Kalmar, tanken är att vi ska börja samarbeta till hösten då jag kan enbart koncentrera mig på stylingen när vi säljer in reportage till tidningar. Blir lätt lite mycket när man ska göra recept, baka, styla OCH fota själv. Ensam är inte alltid stark!

• På torsdag ska jag mest sitta på kontoret och jobba med olika uppdrag. Sedan tänkte jag gå på massagen som skulle egentligen bli av i måndags.

• Och på fredag är det ju röd dag igen så då tänkte jag stänga butiken och gå på barnkalas med Tuva! Pepp!

• På lördag har jag öppet i butiken under 11-14, välkomna alla ni som har vägarna förbi Kalmar!

• Efter att jag har stängt butiken tar jag med cyklarna till landet för jag, mamma och Tuva ska åka på cykeltur på grusiga landsvägar, genom skogar och ängar för att sedan picknicka. Ganska bra helgplan va?

Vad ska ni hitta på denna första sommarveckan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *