Au revoir Maj. Bonjour Juni!

bonjour vintage - maj

Det är dags att vinka hejdå till Maj och säga hej till Juni! Det är officiellt sommar och snart kommer midsommar, semester, bad i mörka sjöar, blåbärsplockning i gröna skogar, fikor och rosévin på uteserveringar och strandhäng deluxe. Men denna gången blir det i skuggan för mig – nu när busbebisen har kommit och vill hänga vid min barm samtidigt som jag försöker ta på mig baddräkten med en hand. Det funkar, jag lovar!

Men jag kommer att sakna Maj, hängde liksom inte riktigt med som vanligt när det kommer till den månaden. Allt gick rekordfort. Häggen, gullvivorna och magnolian blommade och försvann på nolltid. Jag som hade bestämt mig för att njuta av månaden har mest försökt att släcka bränder här och var. Föräldramöten, barnkalas, deadlines, svara på mail, Kalvinknat, simskola, sommaravslutning…. I can go on and on. Livspusslet har blivit så stort att det inte ryms i vardagen längre. Tänk att sitta och dricka kaffe, titta på när barnen leker i trädgården och inte ha något planerat för dagen. Life goal. Och att vara så rik att man har anställt en kock som fixar middagen så att man slipper tänka på vad man ska laga för mat tre gånger om dagen. Life goal 2.

Nähäpp, nu ska ta Olle i ena armen och barnvagnen i andra för att hämta Tuva som är på barnkalas, ett av två denna veckan. Sova kan man göra när man dör… eller iallafall när båda barnen har somnat.

Ps. Bilderna kommer från mitt Instagram-konto @bonjourmadeleine. Följ mig gärna där för att se fler bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *