Utmanad!

Jag har blivit utmanad av både Vicky och Emma, som båda gett mig 10 personliga frågor var att svara på. Älskar utmaningar! Så här kommer mina svar på Vickys frågor och imorgon ska ni få läsa mina svar på Emmas frågor.

tuva2

1. Vem skulle du vilja bli inlåst med i ett rum i en vecka?

Det skulle vara med Tuva, för jag skulle sakna henne så tok-mycket om vi inte sågs på en hel vecka. En vecka utan Tuva är en sjukt tråkig och ledsam vecka – jag vill ju träffa henne varje dag! Är säker på att vi skulle hitta på massa roligt som att bygga kojor, pyssla, titta på Pysselskogen på TV, baka bullar och läsa sagor. Dagarna går så fort när jag är med Tuva.

2. Vilken var den senaste filmen du såg?

Det var nog Disney-filmen Frost i lördags.

3. Har du några syskon?

Japp, tre halvsyskon. En syster som bor i Göteborg och två bröder som bor här i Småland.

4. Vilket är ditt absoluta drömresemål?

Det skulle vara någon magisk obebodd ö i Filippinerna! Eller New York. Och alltid Paris.

 bonjour-vintage

5. Vad anser vara din största framgång hittills i livet?

Att vi har fått Tuva, hon är min största framgång! Sedan kommer mitt företag, att jag har trott på mig själv, vågat ta steget att göra det jag vill jobba med, börjat frilansa och startat butiken.

6. Är du allergisk mot något?

Jag börjar tro att jag är allergisk mot gluten.

7. Vad ska du göra i jul?

Vi ska bo i ett fantastiskt hus på södra Öland under jul. Där ska vi gå långpromenader, baka lussekatter, pepparkakor och jultårta. Min fina kusin Marta kommer hit och hälsar på oss i några dagar. Jag ska träffa familj och vänner och samtidigt njuta av ledigheten. Det kommer säkert bli ett och annat fotojobb med julbakverk mellan varven.

8. Ångrar du något?

Jag brukar aldrig ångra något då jag tror på att nästan allt händer med en mening.

bloggfikan

9. Har du några guilty pleasures?

Choklad! Bakelser! Kaffe! Lakrits! Tv-serier!

373

10. Hur ser en perfekt dag ut om du fick bestämma?

Den perfekta dagen skulle börja med sovmorgon med min lilla familj. Jonas får gärna ha stigit upp tidigare än mig och Tuva för att tända en brasa och göra i ordning frukost. När vi vaknar så sätter vi oss vid bordet och äter den godaste Instagram-frullen man kan tänka sig med tända ljus och fina blommor på bordet. Vi går en långpromenad runt Kalmar för att sedan äta en god lunch på något trevligt ställe. På eftermiddagen så åker vi till vårt framtida torp och påtar i trädgården, vilar i hängmattan, bakar en kaka och äter upp den med grädde och en kopp kaffe på punschverandan. Vi börjar göra i ordning en god middag, kanske en trerätters som vi sedan äter upp tillsammans med våra vänner. Vi är upp lite för länge, blir lite för salongsberusade och samtidigt vill vi aldrig att dagen ska ta slut. En blandning av stad och landet, familj och vänner, mat på restaurang och mat hemma. Så ser en perfekt dag ut i mina ögon!

Imorgon kommer jag att nominera 10 personer och ställer 10 nya frågor, när jag svarar på Emmas frågor! Kanske blir det du?

En reaktion på “Utmanad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *