Finbesök och fika på Krusentiernska

100Jag har ju visat er hur det såg ut när Emma var i butiken och föreläste om hur man gör bloggen till sitt jobb. Jag hann själv inte ta några foton för jag hade fullt upp med att fixa fika, trolla fram stolar, hjälpa till med projektorn och se till så att alla hade det bra. Men dagen efter tog jag med Emma till Krusentiernska. Kalmar visade sig från sin bästa sida den dagen. Vindstilla, soligt och temperaturen var sådär perfekt som den bara är vissa dagar. Så jag kände att jag måste bara visa Kalmars finaste oas. Ett ställe som inte alla vet om men om man gör det så är man definitivt där minst en gång per vecka. Just dit, skulle jag och Emma fika kaffe och bulle.

101Vi hade ett litet jobbmöte om Bonjour Blogs men också om vilka roliga projekt vi skulle kunna göra tillsammans i framtiden! Pepp på framtiden alltså. Speciellt när man har den här jäntan i armkrok.

102Krusentiernska är sådär lummigt och stort att det känns att man har en hel trädgård för sig själv. Lyx!

104Det är blommor och äppelträd i princip överallt.

105Och här köper man gott fika!

107Vi gömde oss bakom buskarna och tog kort på varandra. Sånt som bloggare gör 🙂

108När klockan var fyra så stängde dom caféet och vi bestämde oss för att gå en promenad i gamla stan.

109Där kan man fynda plommon hos någon snäll person med fruktträd.

113Gamla stan måste vara det finaste området i hela Kalmar. Skulle inte tacka nej till att bo här. Eller iallafall gå igenom när man har sin morgonpromenad till jobbet.

110Fina, underbara Emma! <3 Gillar henne så himla, himla mycket. Hon förgyllde Kalmar med sin snygghet, energi och glans.

112Sedan körde jag Emma och John till butiken igen för att fota lite och spana på alla prylarna.

114Om man inte ser Emmas söta nuna så är det oftast såhär man ser henne när hon tar de mest magiska fotona <3 Tack för att du kom underbara människa! Kalmar saknar dig redan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *