Johanna, Kullzénska och vårregn

6

I måndags hängde jag på det här bedårande fiket. Kullzénska Caféet är en stor lägenhet som är möblerad med äldre möbler, praktfulla mattor, röda gardiner och kristallkronor. Kalmars pärla mitt i centrum. Här brukar jag fika med vänner och ibland så sitter jag och bara jobbar eller skriver på boken. Det är bra med miljöombyte och inte bara sitta hemma eller på kontoret.

7

Men just denna dagen hade jag och min fina vän Johanna, som har den bedårande bloggen Johanna i Kulla, bestämt att vi skulle ses över en dag för att prata om jobb och fika!

11

Det var en regnig dag så det var perfekt att sitta inne på caféet och jobba samtidigt som man hörde regnet smattra mot rutorna. Regnjackan fick vila och snällt hänga på stolen tills det var dags att gå ut igen.

18

Jag gjorde en liten rundvandring på caféet, det finns så många rum på Kullzénska och alla är lika fint inredda med fingetoppskänsla.

17

Och utsikten är inte så pjåkig heller.

9

Om man ska bara gå till ett café i hela Kalmar så står Kullzénska högt upp på listan. Det är svårt att hitta samma charm på något annat café, tiden står liksom still här och det finns något magiskt över det.

8

Söta gullvivor pryder borden.

3

Vi gottade oss med kaffe och den här goda rocky road-kladdkakan. Mmmmm jordnötter, choklad och marshmallows. Mmmmm.

4

En bättre måndag helt enkelt!

14

När klockan slog 16 så var det dags att packa ihop våra saker och jackor för att ge oss ut i majregnet igen. Fyllda med pepp, inspiration, hoppfullhet och vårkänslor – vi har hela sommaren framför oss och det känns i hela kroppen! Och tack fina Johanna för en superhärlig och inspirerande dag – hoppas att vi kan ha fler möten ihop då vi spånar idéer, jobbar på mysiga caféer och peppar varandra. Mer sånt!

2 reaktion på “Johanna, Kullzénska och vårregn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *