Om mitt lilla Paris

Bonbons Kalmar

Såhär ser min lilla butik ut! Eller jag kallar det för mitt lilla Paris för nu när april är här så suktar jag alltid lite extra efter Paris. Ni vet, möta våren i Paris är kanske det vackraste man kan göra men eftersom jag har en designbyrå och en butik att se efter så får vi vänta med den där Paris-resan till sommaren istället. Just därför får Bonbons bli mitt lilla Paris just nu!

bonbons1

Och såhär ser det ut inne i mitt lilla Paris. Kurt Olsson-lampan samsas med sammetsfåtöljen i bästa rosa färgen, teakmöbler, blommiga och guldiga emmafåtöljer, gunghästar och pastelliga vintageklänningar! Och ser ni den underbara buketten med tulpaner på bordet? Den har jag fått från fina Little Miss Fix It!

Bonbons vintagebutik

Jag och min karl har gjort i ordning en kökshörna där vi visar upp porslinet i ett gammalt köksskåp från 50-talet med originalfärg och allt. Det var en kund som frågade om köksskåpet är till salu och egentligen är det butiksinredning men för rätt pris så kanske jag säljer denna fina pjäsen också!

Vintagebutik

Ingen vintagebutik utan vintagekläder. Och allt är noga utvalt. Kläderna ska helst vara 40 till 60-tal, i bra skick och vara något som jag själv skulle kunna ha i min garderob. Därför är namnet Bonbons så bra. Bonbons betyder ju godis på franska och det är lite så jag ser på alla saker jag har i butiken. Allt jag säljer är noga utvalda godisbitar.

Bonbons

Och självklart har vi accessoarer. Skor, väskor och hattar. Imorgon, fredag, har vi öppet 11-18 och på lördag 11-14. Då är ni varmt välkomna till Bonbons!

19 reaktion på “Om mitt lilla Paris

 1. Catrin

  Hej
  Jag undrar om ni kanske vill ha en klänning som jag har här hemma som aldrig blir använd. Jag tror den hade blivit väldigt glad om någon tog den ut på en svängom en ljummen sommarkväll. Du får gärna maila mig så kan jag skicka bilder, om det är av intresse, till catrin__721@hotmail.com.

  🙂

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Jag skickar ett mail till dig! Att få en svängom en ljummen sommarkväll låter som en förträfflig plan för en vacker klänning 🙂

   Svara
 2. Eva Solid

  Lycka till med din fina lilla butik. Självklart ska den besökas då jag som nyinflyttad Ölänning letar trevliga ställen på båda sidor av bron.
  Med vänliga hälsningar

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Tack så mycket, Eva! Du är så välkommen! Och om du kommer hit så ska jag dela med mig av mina smultronställen på Öland 🙂 Kram!

   Svara
 3. Karin

  Hej! Säljer du online också? Jag har länge letat efter en sån skinnväska med ficka på, som den som hänger längst fram på kortet. Jag är syfröken och alla mina gamla fröknar har haft såna och det vore så kul att ha en egen!
  Hälsningar Karin

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Tack så mycket 🙂 Du är hjärtligt välkommen till butiken när du har vägarna förbi Kalmar!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *