Bonbons fyller 1 år!

ettår1

Hurra!

Lördag den 11:e april fyller min lilla butik Bonbons ett år! Kan knappt fatta att det var ett år sedan som jag stod där med skakiga Bambi-ben, helt ovetandes om hur man driver en butik. Men det man inte vet – det lär man sig! Jag renoverade hela lokalen med mina vapendragare, köpte in silkespapper och papperspåsar, skaffade iZettle, gjorde en logga och satte upp en skylt, köpte in saker, fixade en disk, putsade fönsterna och… Listan kan göras lång. Så när den där speciella aprildagen kom förra året så kände jag mig så stolt och glad som bara en butiksägarinna kan vara den där första dagen man öppnar dörrarna till sin splitternya butik! Och så känner jag nu också, jag är stolt som en höna! Det är så roligt att driva butik som tror stenhårt på vintage, miljötänk och återbruk.

Så för att fira denna födelsedag så vill jag himla gärna att ni kommer och firar med mig på lördag! Jazzbandet Simone Bastani Trio kommer och spelar, jag bjuder på bubbel och godsaker plus att vi har 10% rabatt på ett helt köp! 

Såhär kommer det se ut på lördag:

♥ Vi utökar öppettiderna endast denna speciella lördag och har öppet kl 11-16!

♥ Du får 10% rabatt på hela ditt köp! (Gäller hela allt i sortimentet förutom möbler)

♥ Vi bjuder på godsaker och bubbel!

♥ Jazzbandet Simone Bastani Trio kommer och spelar i butiken kl 15!

♥ Eftersom vi fyller 1 år så vill vi även fira med en Instagram-tävling där man kan vinna två valfria muggar från serien ”Oh, what a friendly face” från House of Rym! Tävla genom att följa @butikbonbons på Instagram, dela bilden i ditt flöde och tagga med #bonbonstävling. Tävlingen slutar söndag den 12:e april och då vi utser en lycklig vinnare!

Varmt välkomna till 1 års-kalaset önskar Bonbons! Hoppas vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *