Bonbons – en av Sveriges bästa vintagebutiker!

sofismode_vintageguide

Cause I’m happy! I det senaste numret av Sofis mode listar Emma Sundh Sveriges 23 bästa vintagebutiker – och Bonbons är en av dem! Wiho! Fatta vad fett att kunna sätta lilla Kalmar på kartan. För det är fasen dags nu. Jag älskar Kalmar och jag vill att fler ska upptäcka denna lilla pärlan på södra östkusten, därför blev jag extra happy när Emma ville skriva om min butik i hennes guide över butiker i Sverige. Kolla bara här vad hon skriver om butiken:

vintage_kalmar

”Söta Bonbons är som en vintagebutik inslagen i pastellpralinpapper. butiken har precis öppnat och kan stoltsera med utvald vintage, möbler från första hälften av 1900-talet och små naggande goda retropinaler. Butiken drivs av bloggaren Bonjourvintage.se och är som en Instagramdröm slöjat i Valenciafilter.”

Så otroligt fint skrivet! Och om det är något den kvinnan kan så är det att skriva, för vad säger ni om ord som pastellpralinpapper? Det var nog det finaste ordet jag har hört på länge. Nu ska jag gå runt och säga det hela helgen tänkte jag och vara mäkta stolt att min lilla butik är en av Sveriges bästa vintagebutiker, efter att ha öppet i lite mer än månad. I morgon tänkte jag ha öppet 11-14, välkomna då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *