Premiärdagen!

                       Foto: Sara Zetterström, Little miss fix it

I fredags öppnade jag min butik för första gången! Jag kan nog inte förklara vilken känsla det var.  Men jag ska försöka ändå. Känslan jag hade i kroppen var en ren och skär nyförälskelse. Jag har haft lokalen i tre månader men det är först nu som jag öppnar upp den för allmänheten och välkomnar alla till att botanisera bland mina utvalda godbitar. Allt är handplockat till butiken och jag tar bara in saker som jag själv skulle vilja ha i mitt hem. Det är då man kan stå för något till 100% och denna butiken är verkligen en dröm som jag har förverkligat, med både inredning och vintage. Det är vintageklänningar, vintagekappor, möbler, origamibollar, emmafåtöljer, skolplanscher, inredningsdetaljer, skor, hattar, hattaskar, lampor, sminkbord, prints, porslin, kuddfodral, hårdiadem, broscher och mycket mer.  Inom kort kommer även leveranser från Rifle paper co, Hay och andra fina märken som jag gillar skarpt.

Sedan skulle jag vilja tacka alla som har kommit till butiken i helgen! Och tack till alla blommor, till alla inflytnings-presenter och till alla som skickat pepp via bloggen och Instagram! Jag är verkligen överväldigad. Öppningshelgen hade inte kunnat gå bättre! Nu är det på riktigt och nu kör vi!  Bonbons ligger på Smålandsgatan 16, vid Esplanaden i Kalmar. Butiken är öppen fredagar mellan 11-18 och lördagar mellan 11-14. Ett tips är att följa butiken på Instagram, butikbonbons och här kommer jag att visa upp det mesta som jag har till salu. Hjärtligt välkomna alla ni som har vägarna förbi!

Plus ett tack till fina Sara Zetterström, som driver bloggen Little miss fix it, och tog alla dessa härliga foton från premiärdagen! Puss!

6 reaktion på “Premiärdagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *