Pretty please – bokomslaget!

b1

Äntligen så var bokomslaget färdigt till min första kokbok Pretty Please – Inspiration till frukost, fika och fest. Boken ges ut av bokförlaget Modernista och i maj så kommer den ut till försäljning! Alltså om typ två månader (!!!) vilket känns surrealistiskt. Jag har ju jobbat med denna boken i ungefär ett år så därför känns det som att jag ska förlösa ytterligare en bebis med beräknat förlossningsdatum i maj. Man kan säga att en riktig bebis har bakats i min mage och den andra har bakats enligt receptens alla regler för att sedan stylas och fotas. Och nu är det snart nära för båda att komma och visa upp sig för världen!

Att ha gjort allt själv har varit otroligt lärorikt – det har varit resor till Göteborg, Öland och byar runtomkring hemma hos underbara människor med fantastiska hem. Allt från små torp på bygden till lägenheter i stan. Jag har skrivit recept, bakat, provbakat, fotat (samt redigerat fotona med allt vad det innebär). Det har inte varit lätt, det ska bokgudarna veta. Det har krävts mycket planering och det har tagit sin tid – samt några missöden har tillkommit i bagaget som t ex en söndrig extern hårddisk, fransk grädde som blev till smör efter bara några vispningar och en kamera som slutade fungera mitt under en fotografering. Men skam den som ger sig! Det är ändå tur i oturen att jag är en obotlig optimist och att mitt motto är – allt löser sig – och det stämmer faktiskt. Hoppas att ni följer mig på vägen tills boken kommer ut i maj! Då blir det bokfest vill jag lova.

4 reaktion på “Pretty please – bokomslaget!

  1. Amanda

    Så spänd inför detta. Och så imponerad över hur fantastisk du är! Lycka till med boksläppet – och de ”båda” förlossningarna!

    Svara
  2. Pingback: 9 fantastiska tips du bara måste spana in | Emmas Vintage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *