Fina ord och bilder på Pretty Please

MX8A6742-1000x667MX8A6749-1000x667MX8A6766-1000x667MX8A6782-1000x667

Såg detta fina blogginlägget som Mokkasin-Sofia hade skrivit om min kokbok Pretty Please och blev så rörd! hon hade tagit fantastiskt vackra bilder på boken och som vanligt så har Sofia fattat hela grejen! Precis som hon beskriver så är boken så opretentiös den bara kan bli, den röda tråden är att recepten är enkla och det är inga svåra ingredienser. Boken är för alla som har lite tid men höga ambitioner! Det ska gå snabbt att svänga ihop en glass en kväll eller en efterrätt som imponerar på gästerna efter middagen. Men jag har inte tummat på stylingen och fotona för det, jag har tvärtom lagt ner mycket tid på att få till fotona så att man ska bli inspirerad! Jag har varit i Frankrike, Göteborg och på Öland och fotat. Bara för att få till den där kreativa inredningskänslan på allt.

Boken är just nu tillfälligt slut på centrallagret! Men den kommer in snart igen, lovar! Jag har fortfarande några böcker kvar i min butik (la en stororder på den så att jag skulle ha att ta av) så om ni vill att jag ska skicka den till er så kan jag fixa det! Skicka bara ett mail mig. Och om man har en butik eller en webshop och vill sälja boken så kan man alltid kontakta clara.lundgren@aktivinsaljning.se för att lägga en beställning!

Men nu måste jag göra i ordning mig för idag kl 11.00 ska jag pratar jag i radion om boken! P4 Kalmar för att vara exakt och du hör mig genom att klicka på länken här. Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *