Bonbons skyltfönster och julmusik!

10809768_319968134856766_1715825669_n

Hoppas att ni njuter av december med allt vad månaden innebär. Julpyssla, lukta på hyacinter, koka knäck och hitta fina julklappar till familj och vänner. Jag julstökar för fullt och har minsann julskyltat i Bonbons fönster! I det ena fönstret har jag ett res-tema med hattaskar, en jordglob, Eiffeltorn samt Rifle-almanackan med res-tema. Och så passar jag även på att visa upp det fina porslinet från House of Rym och alla fina julkort som jag säljer nu till jul!

Man kan lugnt säga att jag har fått massa julkänslor i kroppen som åker runt i hela kroppen. Jag har redan ätit mig igenom två julbord, varit på Kalmar Slotts julmarknad och bunkrat upp med kanderade cashewnötter (såååå gott!). Jag har julpyntat både i butiken och hemma, det står julgranar på båda ställena och hyacinter i varje hörn. Har jag sagt att jag älskar jul?

Och så lyssnar jag om och om igen på min jullista! Om ni också vill lyssna på Bonjour Vintage jullistan så hittar ni den här! Den är himla bra med gamla, roliga och fina jullåtar med inslag av både jazz och herr Sinatra. Ha en ljuvlig helg nu! Det ska jag ha med pepparkaks-bak och julpyssel på slottet. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *