Veckan

Image courtesy of Alanna Taylor Tobin | The Bojon Gourmet3e0c0d778a9a4e4c102383bb6ca6293e 92635a7652920c35194c217ff9a17261

Då var det måndag igen! Har haft fullt upp de senaste dagarna, därav tystnade på bloggen. I lördags var jag t ex på guldfesten med Nina. En näringslivsgala med prisutdelning, trerätters och dans! Himla skoj men nu ska jag nog ta det väldigt lugnt de närmsta helgerna som kommer. Nästa gång jag kommer att ”gå ut” så spelar jag skivor den 7:e mars på Söderport för att uppmärksamma internationella kvinnodagen och spelar enbart musik av kvinns! Peppen på den?

Här kommer iallafall veckans planering!

♦ Idag kommer jag mest sitta hemma och jobba. Ska redigera foton, svara och skicka mail, skissa på en ny hemsida och andra saker som står på to do-listan.

♦ Förhoppningsvis så kommer det nya varor till butiken under veckan, eventuellt på tisdag! Upppackning och fix i butiken, japp. När man är egenföretagare så har man alla roller man kan tänka sig; ekonom, städare, marknadsförare, säljare, sortimentsansvarig, you name it!

♦ Insäljning av hemma hos-reportage, lunchmöte och planering inför en mycket hemlig sak står på schemat på onsdag! Längtar tills jag får berätta till er vad jag har hållit på med de senaste månaderna!

♦ På torsdag tänkte jag ta en dag ledigt från allt jobb. Bara vara med familjen och hitta på något roligt tillsammans! Åka iväg och ta en fika, åka till badhuset och kanske till Skälby om det är fint väder.

♦ Jag har öppet i butiken på fredag 11-18 och även på lördag 11-14. Välkomna till min lilla butik då!

♦ På lördag är det ju alla hjärtans dag och då tänkte jag göra hjärtformade pannkakor till frukost, pussa på Jonas och Tuva extra mycket och baka något riktigt gott!

♦ Söndag blir en lugn dag, kanske vi tar en söndagsfika med Ida på Gårdby eller lekhäng med Emmy och barnen. Vi har verkligen inget planerat alls och det är så skönt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *