Veckan som kommer

4c71f5f55ac2a4af92d64782149c38b87a9e37b810e1e92c434a0b1c12c55afd1811e734ee6cb29b1cd0ff655bf02fae

I helgen har vi firat min kära mor som fyllde år! Jag åt råraka med vispad crème fraîche och hackad rödlök, torsk med blomkålspuré och potatistårta och avslutade det hela med chokladglass med jordnötter och marshmallows. Så himla gott och härlig lördagskväll! Tuva blev tyvärr förkyld under helgen så på söndagen var vi mest hemma och städade hennes rum, stekte pannkakor, läste böcker och bara hade en lugn söndag som sig bör när man är sjuk.

nu tänkte jag planera veckan som kommer. Det kommer bli nya varor till butiken, möten och filmvisning på Kalmar Slott med besök av Bea Szenfeld på schemat!

♦ Idag är jag bara hemma och vabbar med lill-chefen som åkt på hosta och snuva. Vi försöker kurera med honungsvatten och hallon. Hoppas det hjälper!

♦ Imorgon kommer det en leverans till butiken och då ska jag omorganisera, fixa och göra i ordning i butiken. Ska även sätta mig ner och rita upp hur webshopen ska se ut. Så himla skoj!

♦ Lunchdejt med Josefine och möte med Söderport står på schemat på onsdag.

♦ På torsdag är det stora hemma hos reportage-dagen då jag kommer att boka in några hemma hos-reportage som ska göras under våren, sätta mig och redigera foton från gamla reportage och kanske till och med sälja in något! Ska även klämma in ett möte kl 14.

♦ Butiken är öppen kl 11-17 på fredag! Efter att jag har stängt butiken så blir det visning av filmen Dior and I på Kalmar Slott. Vi ska även äta soppa, dricka fredagsvin och inspireras av modeundret Bea Szenfeld som kommer till Kalmar Slott under denna kvällen! Om ni också vill följa med så hittar ni eventet här!

♦ När helgen kommer så har jag öppet i butiken 11-14 på lördagen och då kommer att presentera nya brickor, kuddfodral och affischer från Fine Little Day!

♦ Resten av helgen kommer innehålla kompishäng, serietitttande av Mad men (har återupptäckt denna fantastiska serie igen), varm choklad och några brasor i kakelugnen. Fint som snus alltså!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *