Veckan som kommer!

artilleriet11004987_1409905482643895_564469649_nlotta agaton

Bildkällorna hittar du här.

Denna veckan fick veckoplaneringen bli på en tisdag istället! Det var full rulle igår så det blev aldrig av att jag hann sätta mig ner och skriva ner vad som kommer hända denna spännande veckan! Men idag sitter jag hemma och jobbar vid datorn – och nu kommer veckans lista:

♦ Idag sitter jag och skriver boktexter hela dagen. Så jag sitter vid matbordet med utsikt över malmfjädern och med bästa Spotify-listan igång, äter mammas tomatsoppa och frukt för att få energi till att skriva mer text. Det är bara att jobba på!

♦ Imorgon ska jag fortsätta att författa texter samt styla, fota och leverera fler glass-bilder till Yollibox! Wihu! Denna gången ska jag göra ett supergott glass-recept som man svischar ihop på 10 minuter. Mmm ekologisk yoghurtglass…. Sedan så har jag en lunch inbokad med goa fina Frank-Josefine!

♦ På torsdag är det bokjobb och sen så ska jag jobb i butiken! Städa, sortera, packa upp varor, fota av allt och förebereda inför en kommande webshop står på to do-listan! Pepp på den!

♦ Och på fredag är ju butiken öppen som vanligt, kl 11-18! Då har det förhoppningsvis kommit in nya Rifle paper-saker till butiken som bland annat fina almanackor, kalendrar, massa vykort till födelsedagar, fars dag och julen!

♦ På lördag är Bonbons-butiken stängd för då ska jag anordna en välgörenhetsloppis på Kaggensgatan 4 i Kalmar (innegården bakom Topiary) kl 11-16 tillsammans med Amanda och Sara! Pengarna vi får in går oavkortat till FN:s flyktingorgan UNCHR. Vill du komma, fynda och göra en god gärning? Här kan du läsa mer om eventet på Facebook!

♦ Och på söndag blir det vilodag med söndagsmiddag och mys med familjen.

Vad ska ni hitta på i veckan som kommer?

6 reaktion på “Veckan som kommer!

  1. Josefin

    Kan man få lägga undan en Rifle paper kalender när de kommer? (Om det är den fina du lottade ut på instagram!)
    Är bortrest i helgen så kan inte komma in till butiken då!
    Kram Josefin

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *