Valborg, jogging och ett låtsasbröllop

Bonjour mes amies! Jag har börjat jogga igen. Japp, ni hör rätt. Det har blivit beroendeframkallande att ta en runda innan frukost för att sedan ta en kall dusch. Den energikicken man får efter en sådan joggingunda är rätt oslagsbar. Sedan sätter jag på kaffet och äter grekisk yoghurt med honung och cashewnötter. Så gott! Annars har jag tyvärr sjukt ont i ryggen och axlarna, min arma muskler behöver massage och knutar behöver lösas upp. Ska nog ta och boka en massage i veckan, det är jag ändå värd efter allt slit! Och nu är det minsann dags för den traditionsenliga veckoplaneringen:

• Idag har jag varit och klippt mig på Frank! Efter det köpte jag en räksallad och cyklade till Slottsparken för att äta lunch i solen. Tycker att denna dagen har gått för snabbt, har knappt hunnit med något. Jag har mest åkt runt och hämtat upp massa paket och svarat på mail.

• Imorgon ska jag träffa Nina som driver butiken Erik & Alexander! Sedan ska jag köpa in lite saker till butiken, måst fylla på efter helgens rusch. Jag ska även göra färdigt en affisch inför ett event som kommer snart.

• På onsdag är det valborg och då ska jag sluta jobbet lite tidigare för att åka till Skälby och kolla på brasan med familjen! Jag ska dock hinna med två möten innan jag kan stämpla ut.

• Det är ju egentligen röd dag på torsdag men då ska jag arrangera och dekorera ett bröllop till ett reportage. Håller alla mina tummar och tår att det blir bra väder på torsdag! Då ska jag även försöka hinna med en picknick under ett rosa körsbärsträd.

• På fredag har jag öppet i butiken mellan 11-18 och på kvällen är det dags för Jonas och hans kompis Josef att arrangera klubb Popidyll på Söderport! Pepp!

• När helgen kommer så tänkte jag ha öppet i butiken på lördagen mellan 11-14 och resten av dagen ska spenderas hemma i soffan framför massa serier och godis! 

• Jag och min kompanjon Emilia har planerat att åka till Vimmerby på söndag för där ska vi minsann göra ett hemma hos-reportage i ett världsfint hus hemma hos Johanna och hennes familj. Lovar att visa bilder från hemmet senare! 

Vad ska ni göra i veckan som kommer?

 

3 reaktion på “Valborg, jogging och ett låtsasbröllop

  1. Vicky

    vad du jobbar på med allt! grymmis. älskar verkligen efter tränings-känslan. <3 jag är dock tvärtom när det kommer till tid på dagen, kan inte träna annat än på eftermiddag eller kväll. skönt att träna hur som helst!

    Svara
  2. Emmy

    Åh, jag behöver hjälp att komma igång med träningen. Har aldrig upplevt den där kicken efteråt som alla pratar om. Några tips på hur man motiverar sig?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *