Vad som händer i veckan

e65ac709f20948b119f6f1dc2b8c06c720e656d7676b2b6497c9189bf75443718c4daef7b8f7bdc84e668fc7c967feb3238081739199be126da3432e164c56cd

Då var det måndag igen! Jag började dagen med ljummet citronvatten som är verkligen som diskmedel för kroppen. Ska försöka att inte dricka så extremt mycket kaffe som jag gjort innan utan vara mer hälsosam och dricka nyttiga saker. Märker att min kropp mår så mycket bättre av det! Och hur var helgen då? Den var grym! Efter jag hade stängt butiken så mötte jag upp Elin på Kalmar Slott, åt en himmelsk blomkålssoppa, drack rödvin och tittade på dokumentären Dior and I. Se den! Sedan så var jag en sväng på Nöjesnytt-galan med Tove och Viktor och hamnade till slut på en bar. Resten är en dimma! I lördags var jag i butiken och fick finbesök av Bea Szenfeld, som jag nämnde tidigare. Hon var så himlans trevlig och bra på alla sätt. Efter jag hade stängt butiken så åkte jag till mina föräldrar som hade varit barnvakt åt Tuva medan jag jobbade. Det blev en långpromenad, bygge av snögubbar och mys i filmsoffan. Älskar söndagar nuförtiden!

Och nu ska vi se hur denna veckan ser ut.

♦ Idag är det radio-måndag! Kl 12.30 så pratar jag med Peter Bressler i P4 Kalmar om teak! Vad är teak? Varför är det så populärt? Och hur vårdar man? Du kan lyssna på mig här!

♦  Sedan bär det av till Emmaboda där vi ska fira svärmor som fyller år! Hipp hipp hurra!

♦  Imorgon är det kontorsdag och pappersarbete hela långa dagen. Kommer ändå unna mig en kaffe då och då för att få mer pepp när energin tryter.

♦  På onsdag så ska vi kolla på ett hus! Håll tummarna att det ser bra ut!

♦  Kommer även göra massa hemliga saker på onsdag, förbereder inför en mycket spännande sak som jag inte riktigt kan avslöja än! Men åh. Vad jag har längtat efter detta!

♦  Torsdag blir en dag med möten, husvisning (igen!) och fortsätta att göra butiken så där fin som jag vill ha den!

♦  På fredag är butiken öppen igen 11-18 och på lördag 11-14. Hoppas ni tittar förbi! Vi har fått in massa fina saker från Fine Little Day, nya affischer, kuddfodral och brickor. Emmafåtöljer, sminkbord och teakmöbler finns det också.

♦  Guldfesten kommer att vara på lördag! Ska dit med Nina och Emelie, blir nog himla skoj!

♦  På söndag så tänkte vi åka till Svartbäcksmåla och åka pulka, dricka varm choklad och grilla korv. Friluftsliv, jajemän!

Vad ska ni hitta på i veckan?

En reaktion på “Vad som händer i veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *