Planeringen vecka 24

897da4c84cbf6c88ca9d3f40ed7da133

Nu satte jag mig precis på tåget och är på väg till Kalmar igen! Helgen i Göteborg har varit underbar med goda middagar, jobb, lek i Alfons Åberg-huset, bad i hotellets takpool och trevliga möten med fina vänner. Göteborg har levererat ännu en gång och får fem plus av fem möjliga! Bilder från helgen kommer…

Och nu ska vi se vad vecka 24 har att komma med – det blir både Vimmerby, sommaravslutning och hemma hos-reportaget för hela slanten!

♦ Idag kommer vi fram till Kalmar i eftermiddag, sedan ska jag direkt iväg på ett nytt jobb på Öland.

♦ Jag och Sofia ska på en VIP-lunch som Pontuz Löfgren anordnat på tisdag då vi ska få lära oss mer om satsningarna på Varvsholmen. Mycket intressant projekt som CA fastigheter håller i – och utsikten sägs vara magisk!

♦ På eftermiddagen är det dags för sommaravslutning på Tuvas förskola!

♦ Förhoppningsvis så åker vi till torpet på norra Öland och på tisdag och stannar där till torsdag. Då ska vi fortsätta att fota till bakboken!

♦ På torsdag så ska jag fota ett hus i Vimmerby till Nytt Boende, huset där Madicken bodde! Ska bli roligt att se hur det ser ut! Och snart kan ni också se det i en tidning snart!

♦ Le butik Bonbons är öppen på fredag kl 11-18 och vi ha även öppet på lördag kl 11-14! Vi ses på Smålandsgatan 16 i Kalmar!

♦ På lördag så ska jag spela skivor på Söderport! Det bli dans, dans, dans – och alla är välkomna att svänga sina lurviga till klassiska 80 tals-hits.

♦ Och på söndag så ska jag och min frilanskollega Sofia åka till en sommarstuga i Skeppevik för att göra ett hemma hos-reportage. Försöker att så många hem som möjligt nu när ljuset är som allra bäst.

Ha en fin vecka nu!

Foto från Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *