Planering vecka 18

6afdd66b74abea291aa5baf25a8db4ae

Foto från mitt pinterest-konto.

Hoppas att ni har haft en skön helg! Själv känner jag mig inte alls utvilad efter Stockholmsresan, jobb och barnkalas – men som tur var så har det bara varit roliga saker. Eftersom det är kortvecka denna veckan så ska jag jobba in i kaklet till på torsdag och sen ska jag försöka att ta lite extra långledigt så jag får tillbaka min skönhetssömn. Här kommer den traditionsenliga veckoplaneringen!

♦ Idag har jag varit på Krögers, intervjuat och fotat restaurangen inför deras nyöppning som kommer bli ett stort reportage i Nytt Boende i maj.

♦ Sen kl 12.30 så är jag vintageexpert i radion igen! Denna gången så ska vi prata om snygga krukor från Upsala Ekeby (mina absoluta favorit-krukor) såhär i planteringstider. Du kan lyssna på mig här!

♦ Jag har fyra deadlines på tisdagen så hela dagen kommer gå åt att göra en plocksida, skriva reportage och redigera foton. Och andas.

♦ På tisdagskvällen så har jag en dejt med Sara, då vi ska gå och äta soppa och dricka vin på Kalmar Slott samt gå på en föreläsning med Jannice Wistrand som är inredare, inredningsbloggare och certifierad Feng Shui-konsult. Himla spännande och roligt med vardagslyx!

♦ Eftersom det kommer att vara fullt ös medvetslös på måndagen och tisdagen så ska jag försöka att ta det ganska lugnt på onsdagen. Sortera kvitton, svara på mail och ta hand om butiken. Bara stilla kontorsarbete. På kvällen ska jag till Krögers igen och fota invigningen av de nya lokalerna.

♦ På torsdag är det ju valborgsmässoafton! Har tänkt sluta jobbet lite tidigare den dagen för att traditionsenligt åka till Skälby så att Tuva får rida häst, klappr djuren, leka i lekparken och titta på den stora brasan! Sedan blir det valborgsmiddag hemma hos fina bästis Emmy med familj. Räkor och cava står på menyn. Det blir fint som snus det!

♦ Butiken är stängd på fredagen eftersom det är röd dag men jag kommer inte vara ledig för det, Jonas och jag ska spela skivor på en privat fest i Emmaboda den kvällen! Det var sjukt längesen som jag och Jonas spelade skivor tillsammans. Sista gången var säkert när vi bodde i Stockholm och drev en klubb på Debaser!

♦ På lördag är butiken öppen som vanligt 11-14 och efter det tar jag helg med Mr Selfride, mammas mat och kaffe. Längtar redan!

♦ Och när söndagen kommer så är det dop för min brorson och Tuvas kusin Oskar! Ska bli himla fint att fira den lille knodden som har blivit så stor nu <3

En reaktion på “Planering vecka 18

 1. hemma

  Hej!
  Jag var på Jannice förra året när hon var på slottet. Hon är jätteduktigt och så är det så mysigt att komma iväg och lyxa lite 😉
  Skönt med kortvecka! Hoppas vi ses imorgon på bandyn 😉
  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *