Planering för vecka 17

265cabfbfd7cd148295f97fc5264e88c090c9009dd481ae97a021b33ba9f3dd2

Foton från mitt Pinterest-konto

Då var vecka 17 igång! Jag har redan hunnit med att lämna in bilen på verkstad, blivit intervjuad två gånger och fotograferad en gång samt svara på mail. Puh. Har tagit en välförtjänt lunch och snart på’t igen! Men först tänkte jag bara titta in här på bloggen och säga hej! Och sedan är det ju även dags för den traditionella veckoplaneringen som jag har varje måndag – nu ska jag vi kolla hur vecka 17 kommer att se ut!

♦ Idag har det varit full rulle. Josefin har intervjuat mig till en uppsats. Jag, Mia och Ronette har blivit fotade i snygga 40 tals-kläder till cykelfirman Stig Nilsson (ni ska få se bilderna snart!) och så har Östran även varit på plats och fotat samt intervjuat oss. Nu ska jag gå igenom bilder till ett hemma hos-reportage som jag fotade på Öland förra veckan.

♦ Imorgon ska jag fortsätta att jobba med boken som jag håller på med nu och ska släppa våren 2016! Pepp på den!

♦ På onsdag är det Ronettes sista dag 🙁 Kommer sakna den tjejen alltså! Månaden har gått såå himla fort och vi har hunnit med grymt mycket under tiden som hon har varit med oss. Vi ska ha hej då-lunch på Kallskänken och fortsätta att jobba på den kommande webshopen.

♦ Jag ska göra något som jag aldrig gjort innan – spela skivor non stop i NIO timmar! På torsdag är det nämligen invigning för Cubus på Kvasten och då ska jag spela bra musik mellan klockan 10 till 19! Kom förbi, dansa, shoppa och mata mig med fika så blir jag glad! <3

♦ Och på fredag åker jag upp till Stockholm för att fota och skriva om Trädgårdsmässan åt en inredningstidning. Jag ska även ha ett möte med bokförlaget Modernista där jag gör min bakbok! 

♦ På fredagskvällen så ska jag och Louise och company äta middag på någon go restaurang och prata om det kommande bröllopet som äger rum den 23:e maj. Jag ska nämligen vara toast madame och har ett stort ansvar denna speciella dag!

♦ Jag åker hem igen på lördag, då är det nämligen dags för barnkalas och sen på söndag är det våruppvisning för Tuvas gympaklass i Sporthallen. Fullspäckad vecka som kommer bli så rolig!

En reaktion på “Planering för vecka 17

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *